• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BOKfest ZAVRŠEN PREDSTAVOM 24 HOUR PLAY

Nagrađeni slavni glumac Špiro Guberina i predstava o audiciji za James Bonda

U žiriju, koji je odlučivao koja će predstava i koji će glumac osvojiti nagradu, nisu se potukli, ali je u svakom slučaju bilo napeto, rekla je Anja Šovagović predstavnica žirija

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarska publika, na kraju BOKfesta, 9. svibnja, imala priliku pogledati šest predstava od šest scenarista, šest redatelja te šest glumačkih ekipa, a koje su kreirali umjetnici u roku 24 sata, u objedinjenoj predstavi 24 HOUR PLAY.  Sve predstave nasmijale su publiku do suza, a posebno se istaknula predstava redateljice Barabare Rocco, o audiciji za James Bonda.

Za ulogu najpoznatijeg svjetskog tajnog agenta prijavio se i slavni glumac Špiro Guberina, a predstava je dobila nagradu kao i glumac Špiro Guberina koji je osvojio GRAND PRIX. Glumcima je audicija najbliža i upravo zbog toga sam se odlučila za takvu tematiku, pojasnila je glumica Barbara Rocco.

U žiriju, koji je odlučivao koja će predstava i koji će glumac osvojiti nagradu, nisu se potukli, ali je u svakom slučaju bilo napeto, rekla je Anja Šovagović predstavnica žirija te nadodala da sudeći po aplauzu publike mislim da smo dobro učinili.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 19:42 )