• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA STUDIJSKOM ODJELU BJELOVARSKE NARODNE KNJIŽNICE PETAR PRERADOVIĆ PREDSTAVLJENA KNJIGA RAT, VJERA I NADA RATNE NOVINARKE DUBRAVKE VUKOJE

Vratila sve nazočne u ratna vremena, ali i produbila vjeru i nadu u bolje sutra

Dubravka Vukoja osnovala je prvi ratni radio u tada okupiranoj Hrvatskoj, a danas nakon dva desetljeća od Domovinskog rata ustrajna je u očuvanju istine o Domovinskom ratu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs nazočio je u utorak, 16. lipnja, promociji knjige Rat, vjera i nada ratne novinarke Dubravke Vukoje.

Na Studijskom odjelu bjelovarske Narodne knjižnice Petar Preradović tražilo se mjesto više na predstavljanju knjige Rat, vjera i nada koju su upriličili Vijeće ogranka Matice hrvatske Bjelovarsko-bilogorske županije i Udruga žena u Domovinskom ratu Bjelovarsko-bilogorske županije. Emocijom nabijena promocija knjige vratila je sve nazočne u ratna vremena, ali i produbila vjeru i nadu u bolje sutra, posebice kada se govorimo o pravu i pravima hrvatskih branitelja. Kako se čulo na promociji autorica knjige Dubravka Vukoja osnovala je prvi ratni radio u tada okupiranoj Hrvatskoj, a danas nakon dva desetljeća od Domovinskog rata ustrajna je u očuvanju istine o Domovinskom ratu. Ispunjava ju domoljublje slažu se mnogi, ali i želja za pomoći posebice obespravljenim hrvatskim braniteljima.

O tome su više uz samu autoricu ratnu novinarku Dubravku Vukoju govorili i Đuro Glogoški predsjednik Udruge 100% HRVI prve skupine, profesor Ante Tadić Šutra, general bojnik Miljenko Filipović te pjesnik Slaven Klobučar.

Ažurirano ( Petak, 19 Lipanj 2015 11:12 )