• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U KAVANI I SLASTIČARNICI »ZAGORJE« ZAMJENICA GRADONAČELNIKA LIDIJA NOVOSEL OTVORILA JE ŠESTO BJELOVARSKO KULTURNO LJETO

Velika manifestacija s bogatim kulturno-umjetničkim programom

Nadam se kako će za svakoga biti ponešto i vjerujem da oni koji ostanu u Bjelovaru naći neki događaj koji će im prirasti srcu, poručila je Lidija Novosel

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Kavani i slastičarnici »Zagorje« zamjenica gradonačelnika Lidija Novosel u petak, 3. srpnja, otvorila je šesto Bjelovarsko kulturno ljeto. Sve prisutne pozdravila je u ime gradonačelnika Antuna Korušeca i napomenula kako je to još  jedna velika manifestacija u Bjelovaru s bogatim kulturno-umjetničkim programom. Osim toga istaknula je kako će za svakoga biti ponešto i kako vjeruje da oni koji ostanu u Bjelovaru naći neki događaj koji će im prirasti srcu.

Inače, tim povodom, u slastičarnici »Zagorje« otvorena je izložba slika Likovnog udruženja Bjelovar. Otvorenje su uveličali posebnim programom bjelovarski pjesnici iz Vijeća ogranka Matice Hrvatske.

Bjelovarsko kulturno ljeto počelo je 3. srpnja i trajat će do 30. kolovoza. Manifestacija se održava u organizaciji i provedbi Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Bjelovara, a u suradnji sa Zajednicom udruga u kulturi i projektima ustanova u kulturi kojima je Grad osnivač.

Ažurirano ( Subota, 04 Srpanj 2015 20:12 )