• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU BJELOVARSKOGA KULTURNOG LJETA

Književna večer s Brunom Šimlešom

Riječ je o poznatom hrvatskom televizijskom voditelju i autoru knjiga »Ljubavologija«, »U rukavicama mi je ionako prevruće«, »Umjetnost života«

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U sklopu Bjelovarskoga kulturnog ljeta, sinoć, 20. kolovoza, u Bjelovarskom kazalištu, koje su uglavnom Bjelovarčanke ispunile skoro do posljednjeg mjesta, udruga Revolucija organizirala je književnu večer s Brunom Šimlešom. Riječ je o poznatom hrvatskom televizijskom voditelju i autoru knjiga »Ljubavologija«, »U rukavicama mi je ionako prevruće«, »Umjetnost života«. Bruno Šimleša iza sebe trenutačno ima sedam knjiga popularne psihologije, čiji se naslovi već godinama nalaze među najprodavanijima u našim knjižarama. Piše o ljubavi, obitelji, zdravom razumu, Bogu, daje savjete kako kvalitetno živjeti život koji smatra svetim i kako od njega stvoriti, kako kaže, remek-djelo.

– Svjestan sam koliko ambiciozno zvuče te ideje, ali ako su nam suđene najviše visine, šteta je zadovoljiti se osrednjim životom. Šteta je svoj život ne posvetiti ljubavi i stavljati sebe na zadnje mjesto u vlastitom životu – kaže autor.

Ažurirano ( Petak, 21 Kolovoz 2015 09:32 )