• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Tradicionalno druženje prve nedjelje nakon Uskrsa članica udruge »Napredna žena« Babotok

Na druženju su bile članice iz udruga žena iz Hampovice, Miholjanec, Kapele, Gornje Zdjelice, Donji Mosti, Srednji Mosti i Zrinskog Topolovca. Druženje je uveličao i načelnik Kapele Danijel Kovačec.

E-mail Ispis PDF

BABOTOK Udruga »Napredna žena« Babotok održala je 3. travnja svoje već tradicionalno druženje prve nedjelje nakon Uskrsa, Bijela nedjelja s udrugama općine Kapela i susjedne županije. Na druženju su bile članice iz udruga žena iz Hampovice, Miholjanec, Kapele, Gornje Zdjelice, Donji Mosti, Srednji Mosti i Zrinskog Topolovca. Druženje je uveličao i načelnik Kapele Danijel Kovačec.

Članice udruge Napredna žena« Babotok duže vrijeme pripremale su se za to druženje. Svako veće radile su razne vrste ruža iz papira s kojima je bio ukrašen vatrogasni dom u Babotoku. Predsjednica udruge Barica Gregurić pozdravila je sve prisutne i poželjela im dobru zabavu, a s nekoliko riječi obratio se i načelnik Danijel Kovačec te predsjednik DVD-a Babotok Niko Belec. Za večeru su ispekle nekoliko vrsti kolača, po čemu su poznate kao i po dobrom kuhanju. Od jela priredile su finu domaću žutu juhu s kašicom, pečeno meso i salatu. Nakon večere družilo se do jutarnjih sati uz Stare Staze.

Ažurirano ( Petak, 08 Travanj 2016 11:33 )