• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


5. BJELOVARSKO KULTURNO LJETO

DOSAD NAJBOGATIJE UZ 13 KONCERATA, 4 NASTUPA KUD-OVA, 6 IZLOŽBI I 14 RAZLIČITIH RADIONICA

Cijeli program će se vezati uz uži centar grada, a tri pozornice će biti postavljene duž Korza. Iz sredstava Grada Bjelovara i Zajednice udruga u kulturi izdvojeno je oko 40.000 kuna kako bi građani grada Bjelovara tijekom srpnja i kolovoza besplatno mogli uživati u raznolikom programu prepunom radionica i koncerata

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Početak je srpnja i mnogi možda tek sad počinju osjećati da je ljeto započelo. Bez obzira na to da li idete na more ili ne, vjerojatno ćete dobar dio ljeta ipak provesti u svom gradu, a o tome što vas čeka i kakav će program Bjelovar svojim sugrađanima ponuditi tijekom ljeta, razgovarali su 2. srpnja u Maloj vijećnici Grada Bjelovara gradonačelnik Antun Korušec, zamjenice gradonačelnika Lidija Novosel i Jasna Višnjević, predsjednica Zajednice udruga u kulturi Brankica Janči, tajnik Zajednice Boris Abramović, te predstavnica Zajednice tehničke kulture Grada Bjelovara Olga Maltar.

– Manifestacija Bjelovarsko kulturno ljeto održava se 5. godinu zaredom pod ravnanjem Zajednice udruga u kulturi i uz suradnju Grada Bjelovara. Zajednica udruga u kulturi je osnovana na inicijativu Grada Bjelovara 2009. godine, u svrhu pomaganja i koordinacije organiziranja kulturnih manifestacija u Bjelovaru. Ono što ćemo zajedno predstaviti ovog ljeta je 13 koncerata, 4 nastupa KUD-ova, 6 izložbi i 14 različitih radionica. Cijeli program će se vezati uz uži centar grada, a tri pozornice će biti postavljene duž Korza. Iz sredstava Grada Bjelovara i Zajednice udruga u kulturi izdvojeno je oko 40.000 kuna kako bi građani grada Bjelovara tijekom srpnja i kolovoza besplatno mogli uživati u raznolikom programu prepunom radionica i koncerata. – rekla je Lidija Novosel.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Srpanj 2014 13:43 )