• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


GENERALNA PROBA 3D TEHNIKE UOČI NAJAVLJENOG OTVARANJA

SUTRA ZA NOVINARE PRETPREMIJERA BJELOVARSKOG KINA

Projekcija filma »Gravitacija« s protagonistima Sandrom Bullock i Georgeom Clooneyem u sedam Oscara ovjenčanom znanstveno-fantastičnom trileru

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec za sutra, 7. kolovoza u 20 sati, pozvao je novinare na projekciju hvaljenog lanjskog znanstveno-fantastičnog trilera u 3D tehnici »Gravitacija«, ovogodišnjeg dobitnika sedam Oscara, redatelja Alfonsa Cuaróna, u kojemu glavne uloge igraju Sandra Bullock, George Clooney, Eric Michels i drugi.

Vjerojatno nije mogao biti bolji i tehnički zahtjevniji noviji film za predstavljanje tehničkih, vizualnih i zvučnih mogućnosti novoinstalirane opreme u kinu koje Bjelovarčani tako dugo čekaju. A ni osjećaj svemirskog beskraja i slobodnog lebdenja, kažu poznavatelji, ni u jednom filmskom ostvarenju nije prikazan s tolikom vjernošću.

Podsjećamo, ova je projekcija vjerojatno generalna proba uoči otvaranja kina, kako ge gradonačelnik Antun Korušec u ekskluzivnom odgovoru na pitanja čitatelja Zvona, najavio za u subotu, 9. kolovoza.

Ažurirano ( Srijeda, 06 Kolovoz 2014 15:37 )