• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RASPORED FILMOVA ZA SLJEDEĆI TJEDAN U BJELOVARSKOM KINU

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije. Taj će problem biti riješen pokretanjem njihove stranice preko koje će se moći izravno rezervirati.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Zbog iznimne posječenosti film »Kako izdresirati zmaja 2« uvršten je i u program za utorak, 19. kolovoza. Dakle umjesto »Tvrdoga oraha«, koji smo najavili za utorak, u njegovu terminu ponovno će se prikazati film »Kako izdresirati zmaja 2«. Isto tako zbog velike posjećenosti film »Snimka seksa« bit će prikazan još jednom u četvrtak, 21. kolovoza, u 18 sati. Ulaznice možete rezervirati svaki dan (osim ponedjeljka) na blagajni od 10 do 12 sati ili sat vremena prije bilo koje projekcije. Također ih možete rezervirati telefonski na broj 043/217 471.

KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2 (animirani; 3D) – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak u 17 sati

SNIMKA SEKSA (komedija s Cameron Diaz) – cijena ulaznice 20 kuna

Četvrtak u 18 sati

Sljedeći tjedan (19. – 24. kolovoza) od utorka do nedjelje u novoj kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete od utorka pogledati sljedeće filmove.

TVRD ORAH (animirani - sinkroniziran na hrvatski jezik; realD 3D) – cijena ulaznice 20 kuna

Subota i nedjelja u 11 sati

MAJSTORI (hrvatska komedija) – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak u 20 sati

WALKING ON SUNSHINE (komedija-mjuzikl; glazba '80) – cijena ulaznice 20 kuna

Srijeda i subota u 20 sati te nedjelja u 18 sati

PLANET MAJMUNA: REVOLUCIJA 3D cijena ulaznice 30 kuna

Četvrtak u 20 sati

HERCULES 3D – cijena ulaznice 30 kuna

Petak i nedjelja u 20 sati te subota u 18 sati


Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije. Taj će problem biti riješen pokretanjem njihove stranice preko koje će se moći izravno rezervirati.

Ažurirano ( Četvrtak, 21 Kolovoz 2014 14:20 )