• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

RASPORED FILMOVA ZA SLJEDEĆI TJEDAN U BJELOVARSKOM KINU

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije. Taj će problem biti riješen pokretanjem njihove stranice preko koje će se moći izravno rezervirati.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Sljedeći tjedan (9. – 14. rujna) od utorka do nedjelje u novoj kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete od utorka pogledati sljedeće filmove.

Prvi krug glasanja posjetitelja u igri Moj film završio je pobjedom filma LUCY koji će igrati u petak, subotu i nedjelju. Budući da glasači nisu naslov filma ispisivali na ulaznicama, kao što smo tražili, nemamo temeljem čega odrediti dobitnike gratis ulaznica. A, pravilo je vrlo jednostavno: na iskorištenu ulaznicu napisati naslov filma, a ulaznice ulaze u fond za izvlačenje besplatnih ulaznica za film koji pobijedi.

LUCY (SAD; akcija; SF) – cijena ulaznice 20 kuna

Petak u 20 sati te subota i nedjelja u 18 sati


AVIONI: NEBESKI VATROGASCI 3D (SAD; animirani; avantura) – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak srijeda i petak u 17 sati te subota i nedjelja u 11 sati


VISOKA MODNA NAPETOST (hrvatski; komedija) – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak u 20 sati


U Visokoj modnoj napetosti nastupaju u glavnim ulogama i popularni Bjelovarčani: Bojan i Goran Navojec.

STEP UP: ALL IN 3D (SAD; drama; romantika; glazbeni) – cijena ulaznice 30 kuna

Srijeda, subota i nedjelja u 20 sati

Step up: All in je apsolutni mega hit i valjalo bi ulaznice rezervirati najmanje dan ranije od 10 do 12 i sat vremena prije projekcije na broj  043 217 471. Rezervacije je potrebno podignuti najkasnije pola sata prije početka filma inače ulaznice idu u redovitu prodaju.

BESPLATNI KONCERT U ČETVRTAK U 20 SATI

U četvrtak u 20 sati Daria Kuček će u sklopu programa, Kulturne baštine: Indija, predstaviti u formi live radionice dva indijska tradicionalna instrumenta: sitar i tablu na kojima će svirati: Ivan Victor Jadrešić Aguila i Vasja Štukelj. Ulaz je besplatan.

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom –217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije. Taj će problem biti riješen pokretanjem njihove stranice preko koje će se moći izravno rezervirati.

Ažurirano ( Nedjelja, 07 Rujan 2014 19:59 )