• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


4. KOMEDIJA FEST – 15. DO 21. RUJNA

ODLIČNE KOMEDIJE IZ RAZLIČITIH KRAJEVA HRVATSKE

Cijena ulaznice u iznosu od 20,00 kn (đaci, studenti i umirovljenici 10,00 kn) mogu se kupiti i u pretprodaji od subote u kućici na Korzu, te sat vremena prije predstave u kazalištu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U organizaciji Bjelovarskog kazališta, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, od 15. do 21. rujna 2014. održati će se 4. Komedija Fes.

Šest vrsnih amaterskih kazališta iz različitih krajeva Hrvatske izvest će vam odlične komedije.

Gostujuće kazalište iz BIH Draft Teatar Tuzla sa svojim prepoznatljivim bosanskim humorom nasmijati će vas do suza. U tjednu održavanja Komedija Festa organizatori su mislili i na djecu te su im upriličili predstavu u nedjelju 21. rujna u 17 sati.

Kuma ovog Komedija Festa je gospođa velikog srca Danica Bilić, koja se ponudila da smjesti na noćenje glumačke skupine kojima je to potrebno.

Cijena ulaznice u iznosu od 20,00 kn (đaci, studenti i umirovljenici 10,00 kn) mogu se kupiti i u pretprodaji od subote u kućici na Korzu, te sat vremena prije predstave u kazalištu.

Sav prihod od predstave »Europski nakurnjak« Tetra Scena iz Rijeke, koja će se održati 20. rujna 2014. u 20  sati u Domu kulture, ide za liječenje našeg dragog sugrađana Sašu.

Dakle, dragi naši ljubitelji kazališta, ali i vi koji ćete to postati, poklonite sebi pregršt smijeha i dobre zabave, te svakako dođite na 4. Komedija fest.

Ažurirano ( Utorak, 16 Rujan 2014 10:10 )