• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

BROJ 55 U BJELOVARSKOM KINU!

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije. Taj će problem biti riješen pokretanjem njihove stranice preko koje će se moći izravno rezervirati.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Zbog iznimno složenoga posla dogovaranja hodograma projekcija kino predstava za učenike svih pet osnovnih škola, za koje je Grad Bjelovar u povodu Dana Grada i Dana bjelovarskih branitelja osigurao besplatne ulaznice, kao i zbog složenosti drugih programa s kojima participiramo u obilježavanju Dana Grad, ovaj tjedan možete pogledati subotnju i nedjeljnu matineju kada se prikazuje 3D inačicu Gospodarice zla (Trnoružica) sa slavnom Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Također, u večernjem terminu, na samom koncu vikenda, filmski tjedan će zatvoriti 3 D inačica prvoga dijela mega uspješne franšize Need For Speed.

– U najburnijem tjednu našega mladoga Kulturnoga i multimedijskoga centra Bjelovar ugostili smo širok raspon kulturno-umjetničkih sadržaja: od knjige, fotomonografije, izložbe novomedijskih karikatura i filmova do premijere najveće ovogodišnje pulske i kinematografske uspješnice Broj 55 Kristijana Milića.

Izniman program Grad za Osnovne škole s oduševljenjem je prihvaćen u svih pet gradskih osnovnih škola. Uz 28 projekcija 2D Povratak u Oz i 3D Bijeg s planeta zemlje, kinom Kulturnoga i multimedijskoga centra Bjelovar kroz ova dva tjedna »protutnjat« će 3.226 učenika, a mi ćemo zabilježiti i pettisućitog posjetitelja od 9. kolovoza do sada.

Veselimo se susretu s vama! – poručuju iz Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

BROJ 55 (2014. hrvatski; ratni) – PREMIJERA ulaz na projekciju je moguć samo s pozivnicom.

Petak u 18, 20 i 22 sata


MALEFICENT/ZLURADA (3D, 2014. akcijski/avanturistički/SF) – cijena ulaznice 20 kuna

Subota i nedjelja u 11 sati

NEED FOR SPEED (3D, 2014. akcijski) – cijena ulaznice 30 kuna

Subota i nedjelja u 20 sati


Ažurirano ( Srijeda, 24 Rujan 2014 17:12 )