• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAJAVA PREDSTAVE U DARUVARSKOM KINU

RITINA ŠKOLA U DARUVARU

Predstava Ritina škola, nastala na temelju teksta britanskog dramaturga Willyja Russella, jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Danas u srijedu, 8. listopada, u 19:30 u daruvarskoj kino dvorani gostuje kazalište Planet Art sa predstavom  Ritina škola. Ne propustite!

Kazalište Planet Art – Willy Russell: RITINA ŠKOLA

Predstava Ritina škola, nastala na temelju teksta britanskog dramaturga Willyja Russella, jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku. U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora nalazimo Ritu – inteligentnu, pametnu i britku frizerku koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje i Pravdana – profesora književnosti koji smatra da mu ništa ne nedostaje. Njih dvoje se upoznaje na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos.

Planet Art je privatno kazalište koje na scenu postavlja tekstove suvremene tematike, pri čemu odabire najveće svjetske hitove. Zahvaljujući tome, kao i vrhunskim glumačkim postavama, postali jedno od najposjećenijih kazališta u Hrvatskoj. Umjetnički ravnatelj kazališta je Marko Torjanac.

prijevod, prilagodba, scenografija i režija: Marko Torjanac

kostimograf: Đurđa Janeš

skladatelj: Milorad Stanić

oblikovatelj zvuka: Damir Rončević

dizajn: Tomislav Veltruski

fotograf: Mladen Pobi

snimatelj: Hrvoje Felbar

majstor svjetla: Jadranko Herceg

majstor zvuka: Damir Rončević

garderoba i rekviziti: Marina Uroić

šminka i frizura: Danijela Pavlek

igraju: Marko Torjanac i Nataša Janjić Lokas

Ažurirano ( Srijeda, 08 Listopad 2014 11:52 )