• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Krtice u Ivanskoj

Zahvaljujući Nezavisnoj udruzi mladih Ivanska, predstavu možete pogledati u Domu kulture u Ivanskoj. Ulaz je Besplatan. Nakon predstave after party u caffe baru Saloon uz dobro poznati dvojac na gitari 2 SELJOS koji sviraju ex yu glazbu.

E-mail Ispis PDF

IVANSKA Najnovija komedija Kerekesh Teatra »Krtice« u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao »Policajac z Mača«. Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš, a režiju, kao i svih drugih predstava Kerekesh Teatra potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Zahvaljujući Nezavisnoj udruzi mladih Ivanska, predstavu možete pogledati sutra, 19. veljače, u Domu kulture u Ivanskoj. Ulaz je Besplatan. Nakon predstave after party u caffe baru Saloon uz dobro poznati dvojac na gitari 2 SELJOS koji sviraju ex yu glazbu.

Ažurirano ( Četvrtak, 18 Veljača 2016 17:17 )