• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Poslije nogometa na hladno pivo ispred podruma

Uglavnom nitko sa slike više ne živi u Pisanici, uredno smo se rasporedili po Hrvatskoj. Ali svi se rado sjećamo Pisanice i djetinjstva provedenoj u njoj – kratko nam je odgovorio u poruci preko facebooka Toni Majetić

E-mail Ispis PDF

VELIKA PISANICA Kako nogomet i nogometni klub Bilo ima dugu tradiciju u Velikoj Pisanici pokazuje i ova fotografija od našeg čitatelja Tonija Majetića. I kako kaže Toni u potpisu ispod fotografije koju je objavio na svom facebook profilu – Poslije nogometa na igralištu NK Bila, hladno pivo ispred podruma u Sokaku prema igralištu. Fotografija je snimljena 70-tih godina.

– Uglavnom nitko sa slike više ne živi u Pisanici, uredno smo se rasporedili po Hrvatskoj. Slobodan Crnković završio je filozofiju i radi kao profesor na srednjoj školi u Rijeci. Pišta Kuruc također je završio filozofiju i sociologiju i radi na srednjoj školi u Orahovici. Milan Paravina, komercijalista živi u Zagrebu, a ja sam završio Pravni fakultet i radim u gospodarstvu u Čakovcu. Ali svi se rado sjećamo Pisanice i djetinjstva provedenoj u njoj – kratko nam je odgovorio u poruci preko facebooka Toni Majetić.

Ažurirano ( Četvrtak, 16 Travanj 2015 12:53 )