• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TESA PERKOVIĆ POKLANJA DO 50% POPUSTA NA LJETNE ARTIKLE!

Pripremite se za vruće ljetne mjesece i ostvarite znatnu uštedu

E-mail Ispis PDF

Tesa Perković je tvrtka koja se specializirala za kućni tekstil, tkanine i tepihe. Naš salon nudi zavjese, kućni tekstil, tepihe, tapisone, linoleume i kompletni posteljni program kao i madrace.

U tijeku je velika ljetna akcija u kojoj kupce darujemo sniženjima i do 50%. Možda će neki reći da nam je sunce udarilo u glavu, ali skresali smo cijene na minimalac. Izdvajamo  samo neke od odličnih ljetnih pogodnosti: Iznenadite svoje klince odličnom Benetton krevetninom. Gospođe mogu uživati u novim zavjesama već od 15 kn/m, a isto tako su u ponudi i visokokvalitetne blackout tkanine koje štite od sunca 57 kn/1,5m.

Za one koji uživaju vani pripremili smo bogatu paletu tkanina otpornih na sunce i vlagu kojima možete obložiti svoje sjedeće garniture. Šivamo presvlake za stolice, kako kućne tako i za ugostiteljstvo i terase od izdržljivih materijala upravo za tu namjenu. Kako Vas ne bi previše pržilo sunce i napadali komarci pripremili smo i sjenila za sunce kao i mrežice protiv insekata.

Tu je i program za plažu: ručnici, podloge za ležanje i još mnogo toga po ugodno iznenađujućim cijenama. Isto tako smanjili smo i cijene tepiha i to čak do vrtoglavih 40%. Za više informacija nam se javite ili još bolje posjetite naš prodajno izložbeni salon u ulici K. Frankopana 22. Za sve kupce osigurali smo mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata, a za veće narudžbe i opcije potrošačkog kredita.

Uz prodaju vršimo usluge izmjere, krojenja i postavljanja zavjesa, tepiha, tapisona, kao i opremanje Vaših prostora robom kupljenom kod nas. Našem ljubaznom osoblju se možete obratiti i za besplatan stručni savjet, a u salonu od 400 m2 svakako ćete pronaći nešto po svom ukusu. Uz bogat lager nudimo i narudžbe putem kataloga i to u manjim i većim količinama. U stanju smo ponuditi veće količine i vrlo širok spektar kvalitetnih proizvoda po više nego konkurentnim cijenama u maloprodaji i veleprodaji!

Veselimo se Vašem dolasku!

TESA Perković d.o.o.

Krste Frankopana 22, Bjelovar

Naše radno vrijeme je: pon-pet: 8-20h, sub: 8-14h

Nedjeljom i praznikom ne radimo.

tel: 043-241-038 – maloprodaja

tel: 043-241-188 – veleprodaja

fax: 043-241-163

Isto tako nas možete kontaktirati putem e-maila:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano ( Petak, 27 Lipanj 2014 16:35 )