• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KUĆICE ZA AUTOBUSNA STAJALIŠTA, KLUPE ZA PARKOVE, PČELARSKI KONTEJNERI, DIJELOVI ZA PRIKOLICE I KOMBAJNE ČELIČNE HALE I SPECIJALNE KONSTRUKCIJE SAMO JE MANJI DIO PROIZVODNOG PROGRAMA OBITELJSKE TVRTKE

STROJOBRAVARSKA RADIONA PAL – PREPOZNATLJIVA NA HRVATSKOM TRŽIŠTU

Mala industrija iz Bulinca godinama proširuje listu proizvoda i razvija nove u skladu s potrebama lokalnog gospodarstva

E-mail Ispis PDF

BULINAC Strojobravarska radiona PAL krenula je s radom krajem 1981. godine. Od jednog zaposlenog tijekom godina izrasli su u stabilnu obiteljsku tvrtku s 11 stalno zaposlenih stručnih djelatnika. Promišljenim i konstantnim ulaganjem u razvoj novih proizvoda i edukaciju svojih zaposlenika uspjeli su postati prepoznatljivi na hrvatskom tržištu, tako da njihove usluge i stručno znanje koriste i druge veće tvrtke. Izgradnja specijalne čelične konstrukcije nepravilnog oblika na zgradi Islamsko centra u Rijeci i radovi na sigurnosnim vratima tunela Sv. Rok možda su najbolji primjeri ove tvrdnje.

Osim  zahtjevnijih strojarskih konstrukcija, radiona PAL radi i »klasične« metalne hale u različitim izvedbama i različitih namjena: od skladišta i tvorničkih hala, do poslovnih prostora i hala specijalnih namjena. U programu su isto tako nadstrešnice i oblaganje postojećih objekata panelima.

Uz ove velike projekte radiona PAL ima i vrlo razvijen poljoprivredni i komunalni program, kao i proizvode za javne površine. Na popisu se tako mogu naći nosači rolo bala, valjci za travu, blinde za kombajne, stranice za prikolice, poklopci za komunalne šahte, bunarske kućice, koševi za otpad, kućice za autobusna stajališta, klupe. Ne smijemo izostaviti niti proizvode pčelarskog programa: pčelarska prikolica i pčelarski kontejner.

Mnoge reprezentativne prostore, poslovne i privatne, krase njihove stepenice i ograde. Uz kvalitetu i pouzdanost proizvoda estetika je u vrhu prioriteta.

Uz inženjera strojarstva,  strojarske tehničare  , bravare s dugogodišnjim iskustvom i atestirane varioce za čelične konstrukcije kvaliteta i trajnost proizvoda je garantirana.

Na 700 m2 poslovno-proizvodnog prostora u Bulincu nedaleko Bjelovara strojobravarska radiona PAL ponudit će Vam i usluge oblikovanja i zavarivanja limova i ostalih metalnih konstrukcija. Uz strojeve za  rezanje i savijanje  limova do 10 mm i strojeve za savijanje profila možda je najzanimljivija ponuda zavarivanja aluminija i inoxa.

Strojobravarska radiona Pal je pravi primjer uspješne obiteljske tvrtke koja kontinuirano raste i razvija se više od 3 desetljeća i svakako bi trebala poslužiti kao jedan od modela po kojem se može animirati hrvatsko gospodarstvo, pogotovo u segmentu manjih obiteljskih tvrtki.

Ažurirano ( Petak, 07 Studeni 2014 16:22 )