• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TVRTKA LIMARIJA SABLJAK D.O.O. VRŠI IZGRADNJU, SANACIJE I ZAMJENE KROVIŠTA, KROVNIH POKROVA, GRAĐEVINSKE LIMARIJE I SVEGA ŠTO JE DIREKTNO I INDIREKTNO VEZANO UZ KROVOVE I KROVIŠTA, KUPCI NA SVE KROVOPOKRIVAČKE RADOVE IMAJU PISANU GARANCIJU OD 5 GODINA

LIMARIJA SABLJAK: Jedanaest godina iskustva u izradi krovišta i krovnih pokrova

Ovakvu reputaciju i mogućnost davanja tolike garancije na izvedene radove nisu stekli preko noći, već višegodišnjim savjesnim radom i europskom kvalitetom usluge

E-mail Ispis PDF

Tvrtka Limarija Sabljak d.o.o. vrši izgradnju, sanacije i zamjene krovišta, krovnih pokrova, građevinske limarije i svega što je direktno i indirektno vezano uz krovove i krovišta. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći najpoznatije proizvođače krovnih pokrova (Gerard, Prefa, Ruukki) u skladu s potrebama svakog pojedinog objekta.

Osim kvalitete materijala i izvedenih radova, kupce i naručitelje usluga svakako ohrabruje činjenica da na sve krovopokrivačke radove imaju pisanu garanciju od 5 godina, 2 godine garancije daje sama tvrtka Limarija Sabljak d.o.o., a 5 godina daje Hrvatska udruga krovopokrivača.

Ovakvu reputaciju i mogućnost davanja tolike garancije na izvedene radove nisu stekli preko noći, već višegodišnjim savjesnim radom i europskom kvalitetom usluge.

(detalj krovne konstrukcije)

Kako je sve počelo? Koje godine ste počeli s radom?

Limarski obrt Sabljak je osnovan 04.02.2004. u Brezovcu, nedaleko Bjelovara. Počeci poslovanja bili su skromni no uz puno želje za uspjehom, ostvarili smo mnoge zadane ciljeve.

Od samog početka poslovanja kvaliteta materijala i izvedenih radova bila nam je prioritet br. 1

(metalna konstrukcija nadstrešnice)

Tko su vam bili prvi klijenti?

U samim počecima radili smo manje poslove, obiteljske kuće, nadstrešnice i sanacije limarije,ubrzo zatim potražnja za našim uslugama proširila se i na veće objekte; stambene zgrade, sakralne objekte i proizvodne hale.

(vrtna kućica - kompletna izvedba)

Uz građevinsku limariju počeli ste ugrađivati crijepove i ostale vrste krovnih obloga?

Da, uvidjeli smo potrebe tržišta i prilagodili se. Krenuli smo s Gerard crijepom, profiliranim limovima, a zatim su uslijedili proizvođači Prefa i Ruukki. Za sve proizvode koje zastupamo i prodajemo smo ovlašteno educirani izvođači tako da klijentima možemo pružiti ne samo prodaju već i stručnu ugradnju istih uz jamstvo.

(građevinska limarija - ožljebljenje krova nestandardnog oblika)

Kada ste odlučili osnovati d.o.o.?

Tvrtku Limarija Sabljak d.o.o. smo osnovali 15.06.2012. godine i to upravo zbog velikog interesa naših kupaca i mogućnosti proširenja djelatnosti. Osnivanjem poduzeća Limarija Sabljak d.o.o. počinjemo nuditi kompletne vanjske i unutarnje usluge u građevinarstvu od čega svakako izdvajamo tesarske i krovopokrivačke radove, zidarske radove, bravarske radove i unutarnje završne radove u građevinarstvu. Početkom Travnja 2014. godine nakon 10 godina postojanja na tržištu Obrt smo pripojili kao gospodarsku cjelinu poduzeću i samim time nastavili tradiciju dugogodišnjeg uspješnog poslova.

(završni građevinski radovi na sakralnom objektu)

Kada ste se učlanili u udrugu krovopokrivača i kako je to utjecalo na Vaš biznis?

U HUK (Hrvatsku Udrugu krovopokrivača) smo se učlanili 24.09.2013. i suradnja s Udrugom nam je definitivno jako dobar potez jer smo upravo preko njih u mogućnosti ponuditi dodatna jamstva na naše izvedene radove, dobili smo novu dimenziju sigurnosti, a prvenstveno naši klijenti kojima Udruga jamči za naše izvedene radove.

Udruga je osnovana 1999.godine i od početnih 40 članova osnivača, udruga je danas narasla na respektabilnih 160 članova iz različitih dijelova Hrvatske koji u svom poslu uživaju izuzetan ugled i povjerenje investitora. Velika prednost je i to što gotovo svi članovi udruge uspješno poslovno surađuju i međusobno razmjenjuju informacije vezane za tehnička i pravna pitanja.


(bakrene krovne kućice rađene po narudžbi - Bjelovarsko-križevačka biskupija)

Kakvi su Vam planovi za budućnost?

Svakako ćemo nastaviti istim intenzitetom kao i do sada i nastojati se prilagođavati potrebama tržišta na najbolji mogući način.

Upravo iz tog razloga Vam mogu dati jednu informaciju vezano za ulaganje u proizvodne kapacitete, novi proizvod tvrtke Limarija Sabljak d.o.o. uskoro će biti proizvodnja limenih lučnih hala sa ugradnjom istih kao i linija za proizvodnju limenog pokrova u obliku crijepa i trapeznog limenog pokrova.

Samim tipe ubrzati ćemo dosadašnje isporuke proizvoda, ponuditi kupcima znatno povoljniju cijenu i otvoriti još nekoliko slobodnih radnih mjesta.

(gradnja pečenjare od pune cigle)

I za kraj, što bi istakli kao faktor po kome ste prepoznatljivi

Kvaliteta materijala i izvedenih radova kao i zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih Investitora nam je primarni cilj i smatram da ćemo na temelju toga uspješno i dalje osvajati tržište.

Ažurirano ( Utorak, 02 Lipanj 2015 15:06 )