• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SASTANAK PREDSTAVNIKA NAJVEĆIH TRGOVAČKIH KORPORACIJA IZ HRVATSKE U UREDU ŽUPANA BAJSA

Razgovarali o daljnjim ulaganjima na području grada Bjelovara

Želja je čelnika Županije izaći u susret predstavnicima spomenutih trgovačkih kuća s jedne strane, a s druge omogućiti građanima Bjelovarsko-bilogorske županije prisutnost svih velikih brandova koji se danas nude na tržištu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U uredu bjelovarsko-bilogorskog župana Damir Bajsa okupili su se predstavnici najvećih trgovačkih korporacija u Republici Hrvatskoj Peveca, Agrokora, Mercatora i Jyska, a razlog okupljanja bio je daljnja ulaganja na području Bjelovarsko-bilogorske županije, točnije grada Bjelovara.

Bjelovarsko-bilogorska županija aktivno se uključila u provođenje poslovnih planova navedenih tvrtki u pronalasku povoljnih lokacija za njihovo buduće poslovanje, a za sada se razmatra o nekoliko njih na području grada Bjelovara. Naime, želja je čelnika Županije izaći u susret predstavnicima spomenutih trgovačkih kuća s jedne strane, a s druge omogućiti građanima Bjelovarsko-bilogorske županije prisutnost svih velikih brandova koji se danas nude na tržištu. Ne treba zanemariti ni činjenicu novih ulaganja, a samim time i otvaranje novih radnih mjesta.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Ožujak 2016 17:42 )