• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAJAVLJUJEMO: Kako do novaca iz europskih programa za ruralni razvoj?

Odgovor pronađite u besplatnoj diskusiji 28. travnja

Otvoreno učilište Algebra organizira otvorenu panel diskusiju na temu »Kako do novaca iz Programa ruralnog razvoja« koja će se održati u Zagrebu, 28. travnja 2016., s početkom u 18 sati.

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Europski fondovi ruralnog razvoja koji su Hrvatskoj na raspolaganju u iznosu od gotovo 2,4 milijarde eura prilika su za sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), obrte, zadruge, trgovačka društva, civilne udruge, jedinice područne (regionalne) samouprave, lokalne akcijske grupe (LAG), organizacije koje se bave promicanjem kulturnih vrijednosti i zaštitom okoliša ruralnih područja, kao i vlasnike šuma te javne ustanove za zaštitu prirode da bespovratno financiraju svoje projekte.

Kako bi pomoglo zainteresiranim pojedincima, tvrtkama i institucijama da se odgovarajuće pripreme za povlačenje sredstava iz ovih fondova, Otvoreno učilište Algebra organizira otvorenu i za javnost besplatnu panel diskusiju na temu »Kako do novaca iz Programa ruralnog razvoja« koja će se održati u Zagrebu, 28. travnja 2016., s početkom u 18 sati.

Iako je sudjelovanje besplatno, pozivamo sve zainteresirane da se što prije prijave za sudjelovanje putem internetske stranice jer je broj mjesta ograničen. Veliki interes za ovo područje potvrđuje i činjenica da se već tijekom prvog dana na panel prijavilo gotovo stotinu ljudi, no slobodnih mjesta još uvijek ima. Otvoreno učilište Algebra najavljuje i programe petodnevnih radionica »Priprema i provedba EU projekata ruralnog razvoja«. Najsretniji posjetitelj skorašnje panel diskusije imat će priliku osvojiti stipendiju za besplatnu edukaciju na toj radionici.

Na panel diskusiji sudjelovat će predstavnici Ministarstva poljoprivrede kao i pomoćnik ravnatelja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Mario Arnaut, a svojim će znanjem i iskustvima panel diskusiju učiniti zanimljivijom vodeći hrvatski stručnjaci za područje EU projekata i projekte ruralnog razvoja, Dalibor Georgievski i Mihaela Pancer Zadravec.

Ažurirano ( Srijeda, 20 Travanj 2016 18:41 )