• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Edukativno pokazni poligon sigurne vožnje mopedima i motociklima u Bjelovaru

Pozivamo sve mopediste i motocikliste da sa svojim ljubimcima dođu i sudjeluju u prezentaciji vožnje spretnosti i tako iskušaju svoje sposobnosti, ali i da nešto više nauče

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U subotu, 18. travnja 2015. godine, s početkom u 10 sati na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru,  ispred zgrade Gradske uprave, Postaja prometne policije Bjelovar u suradnji s Moto klubom White City Riders Bjelovar i Moto klubom Bjelovar provest će u okviru svojih preventivnih aktivnosti edukativno pokazni poligon sigurne vožnje mopedima i motociklima.

Pozivamo sve mopediste i motocikliste da sa svojim ljubimcima  dođu i sudjeluju u prezentaciji vožnje spretnosti i tako iskušaju svoje sposobnosti, ali i da nešto više nauče.

Na početku događanja policijski službenici Postaje prometne policije Bjelovar upoznat će nazočne sa stanjem sigurnosti u prometu s naglaskom na stradavanje vozača mopeda i motocikla, dok će predstavnik auto škole objasniti na koji način sigurno upravljati mopedima i motociklima te istaknuti važnost guma za sigurnu vožnju.

Svi sudionici moraju imati važeću vozačku dozvolu odgovarajuće kategorije, a svi motocikli i mopedi moraju biti registrirani i tehnički ispravni.

Prisutnima će se podijeliti edukativni materijali i prigodni pokloni.

Također svim zainteresiranim vozačima bicikla bit će omogućena registracija bicikala u obližnjem prostoru Informativnog centra policije u zgradi Gradske uprave.

U slučaju lošeg vremena natjecanje će se odgoditi za slijedeću subotu 25. travnja na istom mjestu, također s početkom u 10 sati.

Kako je to bilo prošle godine pogledajte na videu.

Ažurirano ( Četvrtak, 16 Travanj 2015 12:10 )