• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Saznajte svoj IQ!

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane u Zagrebu

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Zagrebu u subotu, 23. svibnja 2015. godine te 13. lipnja 2015., prostorije Hrvatske Mense u Ulici grada Vukovara 58. Testiranje 23. svibnja će se odvijati u tri grupe (10, 11 i 12 sati), dok će se testiranje 13. lipnja odvijati u popodnevnim satima (grupe u 16 i 17 sati).

Za testiranje se moguće prijaviti on-line na web-stranicama Hrvatske Mense, čime sebi rezervirate mjesto i termin, dok su moguće i prijave na licu mjesta 23. svibnja od 9:45-12 sati, a 13. lipnja od 15:45-17 sati.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, odnosno 100 kuna za đake i studente.

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 17:11 )