• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Malonogometni turnir »Božićna priča«

Želja nam je da turniri postanu tradicionalni i održavaju se svake godine u sklopu »Božične priče« u Čazmi te, u suradnji s Turističkom zajednicom Čazma, svi sudionici turnira imaju besplatan obilazak »Božične bajke« u Grabovnici i ostale turističke ponude u gradu i okolici – istaknuo je direktor Škole nogometa Čazma, Nevijo Birt.

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Škola nogometa »Čazma« organizira ove godine po drugi put malonogometne turnire za dječake rođene 2003./4. i 2001./2. godine. Turniri se održavaju 26. i 27. prosinca – subota i nedjelja od 9 do 19 sati u školsko-sportskoj dvorani u Čazmi.

– Želja nam je da turniri postanu tradicionalni i održavaju se svake godine u sklopu »Božične priče« u Čazmi te, u suradnji s Turističkom zajednicom Čazma, svi sudionici turnira imaju besplatan obilazak »Božične bajke« u Grabovnici i ostale turističke ponude u gradu i okolici – istaknuo je direktor Škole nogometa Čazma, Nevijo Birt.

– Svečana podjela pehara i medalja održat će se u 18:30 sati oba dana, a sve koji žele pozivamo da dođu oba dana kao gledatelji bodriti male nogometaše – zaključuje Birt.

Ažurirano ( Petak, 25 Prosinac 2015 10:13 )