• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Udruga studenata Bjelovarsko-bilogorske županije poziva vas na prvu BB NOĆ!

Ukoliko bi voljeli posjetiti prvu BB NOĆ, a nemate prijevoz do Zagreba, za Vas je organiziran i poseban autobus koji će vas prevesti do Cluba Roko i natrag za samo 20 kuna. Polazak je sa bjelovarskog kolodvora u 21:30 sati i s autobusne stanice u Rovišću u 21:45 sati. Povratak je u ranim jutarnjim satima.

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Ovu srijedu, 9. ožujka, u Clubu Roko (Jarunska 5) dočekujemo prvu Bjelovarsko-bilogorsku noć. Iako je u zadnjih 25 godina bilo više pokušaja okupljanja mladih iz Bjelovara, nikada nije održano zajedničko okupljanje svih studenata s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nakon prvih humanitarnih akcija i edukativnih radionica došlo je vrijeme za proslavu osnivanja prve studentske udruge. Za dobru zabavu će se pobrinuti Roko Band i Tamburaški sastav Ledina, uz DJ Volu i DJ Kocku koji će nas zabavljati do ranih jutarnjih sati. Razlog više za dolazak na veliku proslavu su specijalne cijene pića, kao i piće dobrodošlice.

Ukoliko bi voljeli posjetiti prvu BB NOĆ, a nemate prijevoz do Zagreba, za Vas je organiziran i poseban autobus koji će vas prevesti do Cluba Roko i natrag za samo 20 kuna. Polazak je sa bjelovarskog kolodvora u 21:30 sati i s autobusne stanice u Rovišću u 21:45 sati. Povratak je u  ranim jutarnjim satima.

Ulaz je slobodan, tako da pozivamo sve prijatelje željne odlične zabave da nam se pridruže u srijedu!

Više o događaju možete pročitati ovdje.

Ažurirano ( Utorak, 08 Ožujak 2016 14:22 )