• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUNARODNI AIRSOFT SUSRET U OPĆINI ROVIŠĆE

Prave adrenalinske borbene situacije!

Odmjeravanje snage »ratnika« u preživljavanju, snalaženju i orijentaciji u prirodi održat će se u šumi Planina Podgorac na području općine Rovišće. Sudjelovanje na ovom za naše prilike nedovoljno poznatom vojno simulacijskom sportskom susretu, sličnom Paintballu, najavilo je 200-tinjak airsoftera iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Njemačke i Hrvatske.

E-mail Ispis PDF

ROVIŠĆE U subotu, 19. ožujka Airsoft klub »C.A.T.« iz Bjelovara u suradnji s Općinom Rovišće  organizira međunarodni airsoft  susret pod nazivom »No Mans Land«.

Odmjeravanje snage »ratnika« u preživljavanju, snalaženju i orijentaciji  u prirodi  održat će se  u šumi Planina Podgorac na području općine Rovišće. Sudjelovanje na ovom za naše prilike nedovoljno poznatom vojno simulacijskom sportskom susretu,  sličnom Paintballu, najavilo je  200-tinjak airsoftera iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Njemačke i Hrvatske. Želja organizatora nije samo promocija airsofta kao adrenalinskog sporta, već upoznavanje sudionika susreta s ljepotama bilogorskog kraja sa ciljem poticanja razvoja kontinentalnog turizma u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Uz Općinu Rovišće suorganizator airsoft susreta je Hrvatski airsoft savez.

Otvorenje susreta je u 11 sati.

Ažurirano ( Subota, 12 Ožujak 2016 21:38 )