• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HRVATSKE KONZERVATIVNE STRANKE BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE U KOJEM ZORAN ĐOSIĆ ODGOVORA NA PRIOPĆENJE OPĆE BOLNICE BJELOVAR U KOJEM JE PROZVAN DA IZNOSI NETOČNE ČINJENICE

Mi u HKS-u, ali i ja sam osobno nikada ne bi u javnost iznosio netočne činjenice

Prvo, kažete da Centar za rehabilitaciju branitelja nikada nije otvoren. Na stranicama Opće bolnice Bjelovar stoji »Centar za rehabilitaciju branitelja, otvoren 29.09.2013. godine povodom Dana grada«. Pa vas molimo ako niste još pogledali da pogledate – piše u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Pošto smo prozvani da je naše priopćenje puno laži, neistine i zlobe, moramo odgovoriti.

Mi u HKS-u, ali i ja sam osobno nikada ne bi u javnost iznosio netočne činjenice.

Prvo, kažete da Centar za rehabilitaciju branitelja nikada nije otvoren. Na stranicama Opće bolnice Bjelovar stoji »Centar za rehabilitaciju branitelja, otvoren 29.09.2013. godine povodom Dana grada«. Pa vas molimo ako niste još pogledali da pogledate.

Drugo, članovi HKS-a pa tako i ja osobno obilazimo godišnjice pogibije svih hrvatskih branitelja i drugih koji su pali braneći nasu Domovinu, ali na obilježavanje idemo kao prijatelji, sugrađani, branitelji, a ne kao pripadnici političke stranke.

Treće, u HKS -u ima dragovoljaca, branitelja koji nisu NIKADA koristili niti jednu povlasticu, ali ne hvale se time.

Četvrto, članovi HKS-a, kao i ja osobno svaki dan smo sa braniteljima i sa našim sugrađanima, svaki dan ih pitamo da li im možemo kako pomoći i posjetimo ih.

Jer mi smo branitelji, građani grada Bjelovara kao i svi oni,  pored kojih Vi svaki dan prođete i ne osvrnete se.

Mi u HKS-u ne lažemo, govorimo istinu, i nismo zlobni.

HKS

Zoran Đošić

Ažurirano ( Utorak, 23 Veljača 2016 11:10 )