• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


GRADSKA ORGANIZACIJA FORUMA MLADIH SDP-A BJELOVAR U PETAK, 8. TRAVNJA, ODRŽALA JE XIII. IZBORNU KONVENCIJU

Za novog predsjednika izabran Filip Kovač

Novoizabrani predsjednik Filip Kovač zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je rekao da će GO FM SDP u narednom razdoblju fokusirati se na politički aktivizam kojim će ukazivati na društvene nepravde i štetne javne politike

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Bjelovar u petak, 8. travnja, održala je XIII. izbornu konvenciju.

Za novog predsjednika izabran je Filip Kovač, potpredsjednike izabrani su Zlatka Keres i Bojan Benedičič. Članovi Predsjedništva su: Igor Draušnik, Rolando Pavlinić i Stjepan Prstec. Za članove Gradskog odbora izabrani su: Dinko Hajtić, Boris Hlupić, Vlatka Keres, Marija Kukučka, Ela Naranđa, Kristian Pintar, Domagoj Spačil, Mara Stokić-Brlečić i Tihana Vincek Smešnjak.

Konvenciju su svojim dolaskom uveličali brojni dragi gosti i prijatelji iz županijskih i gradskih organizacija Foruma mladih kao i predsjednik Foruma mladih SDPH Nenad Livun. Svojim dolaskom Konvenciju su uveličali i saborski zastupnik i predsjednik SDP BBŽ Vedran Babić, predsjednica GO SDP Bjelovar Vanja Posavac, predsjednica Foruma žena SDP Bjelovar Tatjana Grđan i predsjednik Foruma seniora SDP Bjelovar Zvonimir Matučec.

Novoizabrani predsjednik Filip Kovač zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je rekao da će GO FM SDP u narednom razdoblju fokusirati se na politički aktivizam kojim će ukazivati na društvene nepravde i štetne javne politike. Radit će se i na jačanju vidljivosti Foruma mladih i edukacijama članstva u suradnji sa županijskom organizacijom FM SDP.

Forum mladih SDP-a Bjelovar, kao najjači politički pomladak u Gradu Bjelovaru aktivno će doprinositi sveukupnoj promociji socijaldemokratskih vrijednosti kroz svoje djelovanje i u mandatu 2016.-2018. godine.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 13:17 )