• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 6. KOLO

Lasta nadigrala Brezovac, Omladinac upisao svoju prvu pobjedu

Zasluženo smo pobijedili. Vrlo rano smo došli do vodstva, a nakon toga smo prepustili sredinu terena gostima. U drugom poluvremenu smo krenuli agresivnije i već u 58. minuti smo zabili drugi gol te pet minuta poslije i treći – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 6. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica utri slavili su domaći, u jednoj gosti, dok su dvije odigrane neriješeno.

Čazma je ugostila Kamen iz Širača kojeg je uvjerljivo pobijedila 4:2.

– Vodili smo 3:0, da bi se u drugom poluvremenu malo opusti te su gosti uspjeli zabiti dva gola. Nakon toga smo stisnuli na 4:2 i zasluženo pobijedili – rekao je Božo Vuković, trener Čazme.

U Gudovcu domaća Lasta ugostila je BŠK iz Brezovca kojeg je nadigrala 3:0.

– Zasluženo smo pobijedili. Vrlo rano smo došli do vodstva, a nakon toga smo prepustili sredinu terena gostima. Imali smo još u prvom dijelu jednu šansu u kojoj smo pogodili prečku, znači mogli smo zabiti ali nismo. U drugom poluvremenu smo krenuli agresivnije i već u 58. minuti smo zabili drugi gol te 5 minuta poslije i treći. Gosti su napravili samo jednu priliku u cijelih 90 minuta – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu.

Trnski je u Novoj Rači ugostio Bilogorac iz Velikog Trojstva s kojim je odigrao neriješeno 1:1.

Propustili smo opet priliku da uzmemo tri boda, ali ne možemo se ništa žaliti. Bili smo bliže pobijedi i vodili smo do 43. minute kad su domaći izjednačili. Da smo u drugo poluvrjeme ušli s 0:1 mislim da bi to bila druga priča. Na kraju moramo biti zadovoljni i s bodom. Ja i moja cijela ekipa zajedno s upravom Bilogorca čestitamo našem kapetanu Nikoli Cindriću zvanom Cet koji je jučer uplovio u bračne vode – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Omladinac je u Ćurlovcu ugostio Ivansku koju je uvjerljivo pobijedio 4:0.

Brestovac je u Garešničkom Brestovcu ugostio Bilo iz Velike Pisanice od kojeg je izgubio 1:3.

– Iako smo postigli gol već u drugoj minuti, nakon toga smo u 10. i 20. napravili dvije greške u obrani što su kvalitetni gosti znali iskoristiti. Kod nas je nedostajalo, a pogotovo prvo poluvrjeme, želje i borbenosti. Izgubili smo od bolje ekipe, koja je kvalitetnija i najvjerojatnije će biti u vrhu. Mojim igračima nemam što zamjeriti, pobijedili su bolji i ja im čestitam – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Hajduk je u Hercegovcu ugostio Tomislav iz Bereka s kojim je odigrao neriješeno 2:2.

– Prvo poluvrjeme smo dobili 2:0, a drugo poluvrjeme su oni izjednačili. Riječ je o lokalnom derbiju, zbog njihovog trenera, ali i zbog cijele povijesti dvaju klubova. Utakmica je bila čvrsta i napeta u kojoj je sudac odradio fenomenalno suđenje. Provo poluvrjeme smo ih taktički nadigrali i trebao je biti i veći rezultat od 2:0, ali nismo uspjeli sve zabiti. Oni prvo poluvrjeme nisu imali ozbiljne prilike. U drugom poluvremenu smo malo pali i gosti su to iskoristili i u zadnjih deset minuta su zabili iz kornera i penala. Sve čestitke mojim dečkima i da nas je netko pitao prije utakmice bili bismo jako zadovoljni bodom. Nažalost ispustili smo ova tri, ali idemo dalje – rekao je nakon utakmice Ivan Stankić, trener Hajduka.

Ažurirano ( Nedjelja, 04 Listopad 2015 18:02 )