• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 11. KOLO

Bjelovar zasluženo izgubio doma, Mladost nije imala snage uzeti bodove u Požegi

Uglavnom jedna teška utakmica, u kojoj su možda misli naših igrača bile okrenute prema utakmici s Dinamom, a koju ćemo odigrati na Brdu u utorak, 27. listopada, u 14 sati – rekao je Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Bjelovar je u subotu, 24. listopada, u utakmici 11 kola na Gradskom stadionu ugostio Međimurje iz Čakovca od kojeg je izgubio 0:2.

Utakmica u kojoj nismo bili pravi, znači, ušli smo loše u utakmicu. Napravili smo dosta grešaka iz kojih nas je Međimurje kaznilo. Zasluženo smo izgubili i sad se okrećemo novoj utakmici. Sljedeće kolo igramo u Pleternici protiv Slavije, gdje ćemo pokušati uzeti ono što smo izgubili u Bjelovaru – rekao je Mario Kos, trener Bjelovara.

Mladost je u 11 kolu gostovala u Požege te se vratila kući poražena od domaće Slavonije 3:1.

– Prvo poluvrijeme smo odigrali 1:1, nakon što smo vodili 0:1 golom Sabljića u 31. minuti utakmice. Igrali smo dobro dok smo bili kompletni. U drugom poluvremenu zbog nepripremljenosti izašao je Ivančić, a poslije i Sučić. Igrali smo i bez Kolića i Pleića koji ima po tri žuta kartona. Zbog svega toga nismo imali snage u drugom dijelu da odigramo neriješeno, ili da dobijemo. Oni su nam u 63. minuti zabili gol iz polukontre za 2:1, a treći su nam zabili u 93 minuta, kad smo mi hvatali njihovo vodstvo od 2:1. Mi smo možda bili bolji na terenu, ali domaćin je iskoristio sve svoje šanse i zasluženo pobijedio. Uglavnom jedna teška utakmica, u kojoj su možda misli naših igrača bile okrenute prema utakmici s Dinamom, a koju ćemo odigrati na Brdu u utorak, 27. listopada, u 14 sati – rekao je Nikola Papac, trener Mladosti.

Ažurirano ( Nedjelja, 25 Listopad 2015 11:55 )