• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BOJE HRVATSKE REPREZENTACIJE U DALJINSKOM JAHANJU NA NATJECANJU U MAĐARSKOJ OBRANILE JAHAČICE KONJIČKOG KLUBA VINIA – SARAH TRČAK I LAURA ŠAPIĆ

Bjelovarske jahačice Sara i Laura osvojile sjajno drugo mjesto u Mađarskoj

Ovim plasmanom Laura i Frula kvalificirale su se za nastup na svjetskom prvenstvu za mlade konje koje će se održati krajem rujna u Francuskoj

E-mail Ispis PDF

Međunarodna utakmica u daljinskom jahanju pod visokim pokroviteljstvom Sheika Mansoor Bin Zayed Al Nahyana a na kojoj su održane slijedeće utakmice; CEI 3* 160 km, CEI2* 120 km za seniore i juniore te CEI1*80 km za seniore i juniore, održana je 20. travnja u Babolni u Mađarskoj. Na međunarodnoj utakmici sudjelovalo je preko 30 jahaćih parova i to iz Francuske, Poljske, Austrije, Česke, Rumunjske, Bugarske, Slovačke, Srbije, Kine i Hrvatske.

Hrvatska reprezentacija nastupila je sa četiri jahača para i to Gordan Sebalj na grlu 147 Sany, Dominik Šebalj na grlu 43 Mabrouk Mohar te Bjelovarčanke iz KK Vinia Sarah Trčak na grlu 367 Hadi Hamdani i Laura Šapić na grlu Frula. Sarah i Hadi sudjelovale su na utrci CEI2*120 km i osvojile drugo mjesto dok su Laura Šapić i mlada kobila Frula sudjelovale na CEI1* 80 km i također osvojile sjajno 2. mjesto. Ovim plasmanom Laura i Frula kvalificirale su se za nastup na svjetskom prvenstvu za mlade konje koje će se održati krajem rujna u Francuskoj. Cijeli događaj kao i dodjela nagrada išao je u direktan TV prijenos u Mađarskoj i UAE.

Nastup bjelovarskih jahačica podržali su i sponzori – Bernarda d.o.o. iz Pušćina, Milenij hoteli Opatija, Sedlić grupa, Autoprijevoznički obrt Radošević, Agroturizam Vinia, Pilana Tomislav, Orljava d.o.o. dok se za slatke pakete pobrinulo Zvečevo.

Ažurirano ( Petak, 06 Svibanj 2016 16:51 )