• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 26. KOLO

Mladost slavila na Brdu, Bjelovar uzeo bod u Čakovcu

U drugom dijelu smo bili bolji, imali smo puno više šansi, no uspjeli smo zabiti samo jedan gol i pobijediti 2:0 – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Mladost je u subotu, 7. svibnja, u utakmici 26. kola, u Ždralovima na Brdu ugostila Slavoniju iz Požege, koju je pobijedila 2:0.

– Pobijedili smo jednu žilavu momčad, koja je došla s nama igrati jednu otvorenu utakmicu. U prvom dijelu imali smo nekoliko šansi i mi i oni. Mi smo uspjeli jednom zabiti, dok oni nisu niti jednom. U drugom dijelu smo bili bolji, imali smo puno više šansi, no uspjeli smo zabiti samo jedan gol i pobijediti 2:0. Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobijedi – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

U fotogaleriji pogledajte kako se igralo na Brdu u Ždralovima.

Bjelovar je u ovom kolu gostovo u Čakovcu, gdje je s domaćim Međimurjem odigrao neriješeno 1:1. Gol je postigao Orač u 38. minuti, a izjednačio u 62. Branimilović.

– Utakmica u kojoj smo pokazali da uz mladost i talent ova ekipa ima karakter. Od početka prvenstva nogometni znalci omalovažavaju i podcjenjuju naše rezultate, podcjenjuju igrače, stručni stožer i ljude koji vode klub. U Čakovcu smo odigrali utakmicu bez nekolicine važnih igrača i od prve do zadnje minute bili smo ravnopravan protivnik Međimurju, u kojem igra dosta bivših prvoligaških igrača.  Bjelovar ima ono sto ni jedna ekipa u ovoj ligi nema, veliki potencijal mladih talentiranih igrača.  Svojim igračima čestitam i ponosan sam na njih, svojim pristupom i igrom su zaslužili podršku u Čakovcu gdje su nas bodrili u velikom broju istinski navijači NK Bjelovara i njima veliko hvala – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Ažurirano ( Subota, 14 Svibanj 2016 18:47 )