• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 17. KOLO

Pljusak golova u Ivanskoj, Tomislav uvjerljivom pobjedom napreduje prema osvajanju prvenstva

Nismo zasluži toliko vodstvo, oni su u prvom dijelu bili konkurentni. U drugom poluvremenu oni su praktički nestali s terena, s kojim smo mi zagospodarili te postigli četvrti gol za 4:0. Moram pohvaliti i sudačku trojku za fer suđenje u ovoj teškoj utakmici u kojoj su snage odmjerili pri i četvrti na tablici – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava

E-mail Ispis PDF

Odigrane su utakmice 17. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u jednoj su slavili gosti, a u pet domaći.

Kamen je u Siraču ugostio Čazmu koju je uspio pobijediti 1:0.

– Odigrali smo jednu dobru utakmicu u kojoj smo se muški borili. Imali smo više šansi i zasluženo smo pobijedili – rekao je nakon utakmice Marijan Domović, trener Kamena.

BŠK je u Brezovcu ugostio Lastu iz Gudovca od koje je izgubio 1:2.

Bilogorac je u Velikom Trojstvu ugostio Trnski iz Nove Rače kojeg je pobijedio 1:0.

– Zasluženo smo pobijedili, imali smo još nekoliko šansi koje nismo uspjeli iskoristiti. Desetak minuta prije kraja utakmice došli smo do zasluženog vodstva golom Čevarušića. S ovom pobjedom smo jednim dijelom zaslužili ostati u ovij ligi – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Ivanska je u Utiskanima ugostila Omladinac iz Čurlovca kojeg je nadigrala 6:2.

Bilo je u Velikoj Pisanici ugostio Brestovac iz Garešničkog Brestovca kojeg je pobijedio 2:0.

– Odigrali smo jednu borbenu utakmicu u kojoj smo mi bili bolji i imali više šansi. Prvo poluvrijeme smo završili s vodstvom 1:0, a u drugo smo to povisili na 2:0. Oba gola postigao je Danijel Kakša. Čestitam igračima na zasluženoj pobijedi – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Tomislav je u Bereku ugostio Hajduk iz Hercegovca kojeg je pobijedio 4:0. Golove za haduk su postigli: 1:0 Kočić, 2:0 Šantalab, 3:0 Starčević  i 4:0 Štimac. Riječ je o svojevrsnom derbiju i to sam unazad tri godine, odnosno od kako je trener Tomislava Tihomir Pokopac, nekadašnji igrač i trener Hajduka. Naime, ova dva kluba, Hajduk osnovan 1923. godine i Tomislav osnovan 1932. godine, kroz povijest nikada nisu igrali derbi utakmice.

– Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno 50:50 tako da rezultat 3:0, s kraja prvog poluvremena, ne opisuje pravu situaciju na terenu. Nismo zasluži toliko vodstvo, oni su u prvom dijelu bili konkurentni. U drugom poluvremenu oni su praktički nestali s terena, s kojim smo mi zagospodarili te postigli četvrti gol za 4:0. Moram pohvaliti i sudačku trojku za fer suđenje u ovoj teškoj utakmici u kojoj su snage odmjerili pri i četvrti na tablici. Lijepa sunčana nedjelja privukla je i puno publike, pa mogu reći da je na ovaj derbi došlo pola Hercegovca. Čestitam svojim igračima na još jednoj zasluženoj pobijedi – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Ažurirano ( Nedjelja, 08 Svibanj 2016 20:06 )