• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA SPORTSKIM TERENIMA OD MALIH NOGU

Održana 2. sportska priredba Atletskog kluba Bjelovar »Trčimo zajedno«

Utrkom na 50 i 60 metara, Atletski klub Bjelovar obilježava 260. obljetnicu Grada, ali i vlastite sportske uspjehe te uspješan i kontinuiran rad

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na atletskoj stazi Trg hrvatskog sokola u subotu, 7. svibnja, održana je sportska priredba u organizaciji Atletskog kluba Bjelovar. U utrci na 50 i 60 metara natjecali su se trkači iz bjelovarskih vrtića te mladi bjelovarski atletičari. Poklon je to Atletskog kluba Gradu Bjelovaru povodom 260. obljetnice Grada, otkrili su u pozdravnom govoru organizatori. U sportskim kategorijama od limača i limačica do starijih kadeta i kadetkinja, atletskom stazom prošlo je stotinjak mladih bjelovarskih sportaša.

– Cilj nam je da ova utrka postane tradicija. Povodom Dana Grada, u rujnu, planiramo organizirati ponovno ovakvu utrku, no tada će se utrkivati i roditelji – otkrio je Zvonimir Ileković u ime Atletskog kluba. Najbrži trkači po kategorijama su: limačice: Iva Šimić, limači: Krešimir Kelava, mlađe kadetkinje: Mia Rakoci, mlađe juniorke i starije kadetkinje (zajednička utrka): Dora Dent, stariji kadeti: Jurica Kovačić. Predstavnici Grada, na čelu s gradonačelnikom Antunom Korušecom, svim natjecateljima na kraju utrke dodijelili su pobjedničke medalje.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 09 Svibanj 2016 14:23 )