• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODIGRANE POLUFINALNE UTAKMICE KUPA NOGOMETNOG SAVEZA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Bjelovar i Mladost u finalu

Ovo je nama osmo finale u zadnjih 10 godina, od kojih smo osvojili pet. Nadam se da ćemo i u ovom finalu doći do pobjede – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ROVIŠĆE Polufinalne utakmice kupa Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije odigrane su danas, 11. svibnja.

Na Gradskom stadionu u Bjelovaru, domaća ekipa dočekala je Garić iz Garešnice kojeg je pobijedila 3:0.

– Utakmica u subotu i današnje polufinale kupa bilo nam je vrlo važno. Ostvarili smo zacrtano, bod u Čakovcu i današnju pobjedu u polufinalu kupa. Garić je među vodećim ekipama u 4. HNL i zaslužuje respekt. Tako smo se i postavili te ih pobijedili smo 3:0. Plasmanom u finale ostvarili smo dio zacrtanog cilja i u finalu ćemo učiniti sve da pehar vratimo na Gradski stadion – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

U Rovišću je domaća ekipa dočekala Mladost iz Ždralova od koje je izgubila 2:0.

Pobijedili smo golovima Sučića u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme domaćin se dobro branio i odigrali smo 0:0. U drugom smo malo dodali gas i rezultat je mogao biti i puno veći. Ovo je nama osmo finale u zadnjih 10 godina, od kojih smo osvojili pet. Nadam se da ćemo i u ovom finalu doći do pobjede – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Ažurirano ( Srijeda, 11 Svibanj 2016 22:33 )