• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. KOLO HALS ZA MLAĐI UZRAST

Odličan nastup Jurice Kovačića i Dore Dent

Odličan Jurica Kovačić i dalje potvrđuje da će ove sezone ostvariti dobre rezultate, dok Dora Dent, nova atletska nada, iz natjecanja u natjecanje postiže sve bolje rezultate

E-mail Ispis PDF

U Varaždinu na stadionu Sloboda proteklog vikenda održano je 2. kolo HALS-a za mlađi uzrast, od limača i limačica do starijih kadeta i kadetkinja. Na atletska borilišta izašlo je 360 mlađih atletskih nada iz 24 atletska kluba.

Odličan Jurica Kovačić i dalje potvrđuje da će ove sezone ostvariti dobre rezultate. U konkurenciji starijih kadeta u disciplini 300 m pr. osvojio je prvo mjesto za osobni rekord u vremenu 41,35 i na 100 m 3. mjesto.

Dora Dent, nova atletska nada, koja iz natjecanja u natjecanje postiže zapažene rezultate. Po prvi puta startala je u disciplini 300 m prepone, zauzela drugo mjesto s osobnim rekordom u vremenu 47,50 .

Limačice nastupile su u sastavu: Iva Šimić, Katja Paljak, Petra Janić, Dora Patekar, Lucija Jozić, Nika Turkalj, Lana Patekar i Ela Petri. Najuspješnija bila je Ivana Šimić koja je osvojila 2. mjesto u bacanju vortexa, a ekipno osvojile 3. mjesto.

Starije kadetkinje nastupile su: Rebecca Devčić, Martina Pokos, Dora Dent, Vilma Raić, dok su ekipno osvojile 3.

Stariji kadeti nastupili su: Jurica Kovačić, Karlo Katić, Stjepan Pokos, Marko Čižmešija i Ante Prskalo te isto ekipno završili na 3. mjestu.

Mlađe kadetkinje nastupile su: Mia Rakoci, Arijana Tomljenović, Nina Butužin, Nika Vlahović i Ivana Čižmešija. Najuspješnije bile su: 3. mjesto na 200 m pr. Nika Vlahović i Mia Rakoci 5. mjesto na 100 m. Ekipno su osvojile 7. mjesto.

Za limače nastupio je Krešimir Kelava i za mlađe kadete Ante Krešić.

Ažurirano ( Četvrtak, 12 Svibanj 2016 18:55 )