• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 18. KOLO

Ivanska nadigrala Brestovac, Tomislav napravio veliki korak prema naslovu

Prvo poluvreme smo odigrali utakmicu iz udžbenika, vodili 3:0 i rutinski je u drugom dijelu priveli kraju. Zadovoljstvo mi je raditi s ovom ekipom, sjajni individualci koji čine fenomenalnu cjelinu – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava

E-mail Ispis PDF

Odigrane su utakmice 18. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili gosti, a dvije su odigrane neriješeno.

Čazma je ugostila Tomislav iz Bereka od kojeg je izgubila 1:3. Golove za Tomislav postigli su Zoran Kočiš (2) i Ranko Kesić (1).

– Znali smo da nas čeka motivirani domaćin koji je do sada imao sve pobjede kod kuće, ali i mi smo bili motivirani jer smo znali da pobjedom radimo veliki korak prema naslovu. Prvo poluvreme smo odigrali utakmicu iz udžbenika, vodili 3:0 i rutinski je u drugom dijelu priveli kraju. Zadovoljstvo mi je raditi s ovom ekipom, sjajni individualci koji čine fenomenalnu cjelinu. Sudačka trojka na čelu s glavnim Novoselom odradila je ovaj derbi odlično. Čestitam svojim igračima na još jednoj pobijedi – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Hajduk je u Hercegovcu ugostio Bilo iz Velike Pisanice od kojeg je izgubio 0:1.

– Odigrali smo jednu odličnu utakmicu protiv kvalitetnog domaćina, koji je u prvom poluvremenu pokazao više od igre. Imao je inicijativu, dok smo se mi prvo poluvrjeme branili. Drugo poluvrjeme smo uspostavili ravnotežu u igri te iz jedne brze kontre preko Jurića i Kakše poveli 1:0 i takav rezultat smo uspjeli sačuvati do kraja – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Brestovac je u Garešničkom Brestovcu ugostio Ivansku od koje je izgubio 1:4.

– Pobijedila je bolja ekipa, koja je pokazala bolju igri i više želje za pobjedom. Postigli su golove na našim greškama. Takve greške nas prate cijelo proljeće – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Omladinac je u Čurlovcu ugostio Bilogorac iz Velikog Trojstva. Općinski derbi završio je neriješeno 2:2.

– Mislim da je utakmica završila realnim rezultatom. Prvo poluvrjeme je pripalo Čurlovcu. Oni su u prvom dijelu vodili 1:0. Mi smo to preokrenuli u drugom poluvremenu na 2:1. Pet minuta prije kraja utakmice primili smo gol za 2:2. Sve u svemu odigrali smo jedan pravi općinski derbi, na teškom terenu, i zadovoljni smo s osvojenim bodom – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Trnski je u Novoj Rači ugostio BŠK iz Brezovca od kojeg je izgubio 1:2.

– Oni su poveli 0:1, a mi smo u prvom poluvremenu imali tri čiste šanse koje nismo iskoristili. U drugom poluvremenu smo uspjeli realizirati jednu od šansi. No, oni su iz jednog šuta uspjeli pogoditi za 1:2 i zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Lasta je u Gudovcu ugostila Kamen iz Sirača s kojim su odigrali neriješeno 2:2.

– Prvo poluvreme smo vodili 2:0 i uspjeli dobiti golove u 89. i 90. minuti. Iako smo cijelu utakmicu bili bolji, na kraju smo izgubili zbog pogreške naših igrača – rekao je nakon utakmice Željko Ostrman, trener Laste.

Ažurirano ( Nedjelja, 15 Svibanj 2016 19:57 )