• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 28. KOLO

Mladost slavila na Brdu, Bjelovar u Ludbregu

Konačno smo odigrali jednu dobru utakmicu, u kojoj smo pokazali dobru igru i s igračem manje – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Mladost je u subotu, 21. svibnja, u utakmici 28. kola, na Brdu u Ždralovima ugostila Varaždin, kojeg je pobijedila 3:0. Golove za Mladost postigli su Ivan Sabljić u 7. minuti, Hrvoje Trupac u 39. minuti i Tomislav Pleić u 68 minuti utakmice.

– Konačno smo odigrali jednu dobru utakmicu, u kojoj smo pokazali dobru igru i s igračem manje. U 33. minuti zbog drugog žutog kartona isključen je Verić. Da se to nije dogodilo rezultat bi bio i veći u našu korist. Gosti su se uglavnom branili, i imali su samo dvije izgledne situacije u 90 minuta. Čestitam igračima na odličnoj igri i idemo dalje u Višnjevac po sljedeća tri boda – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Bjelovar je u ovom kolu gostovao u Ludbregu , gdje je od domaću Podravinu nadigrao 0:4. Golove za Bjelovar postigli su Caffu, Ostrman, Furmek i Kuprešak.

– Pokazali smo i u ovoj utakmici da ova ekipa raste iz utakmice u utakmicu, danas smo potpuno nadigrali domaću Podravinu i zasluženo pobijedili 4:0. Čestitao bi cijeloj ekipi koja igra sa srcem za ovaj grad i svoj klub NK Bjelovar – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Ažurirano ( Nedjelja, 22 Svibanj 2016 12:47 )