• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ULIČNI PLESAČI IZ CIJELE HRVATSKE ODUŠEVILI BJELOVARČANE

PLESNE VRATOLOMIJE OSTAVILE BEZ DAHA

Publika je oduševljeno pratila hip hop, break dance, street dance, show dance, mambo, disco dance, salsu… U nastupu pojedinaca, parova ili grupa prštala je snaga i ljepota pokreta uličnog plesa.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Športski plesni klub »Bjelovar« priredio je u subotu 13. travnja nezaboravni turnir u uličnim plesovima u dvorani Prve osnovne škole Bjelovar. Nastupilo je tristotinjak plesačica i plesača iz cijele Hrvatske. Publika je oduševljeno pratila hip hop, break dance, street dance, show dance, mambo, disco dance, salsu… U nastupu pojedinaca, parova ili grupa prštala je snaga i ljepota pokreta uličnog plesa. Na ovom takmičenju na vidjelo je izašla sva moć, pokretljivost i kreativnost mladih plesača. Nevjerojatne vratolomije i plesne figure ostavljale su gledatelje bez daha.

U večernjem dijelu programa nastupili su i bjelovarski mali plesači koji su se pripremali u plesnoj radionici Plesnog kluba »Bjelovar«. Svojim nastupom podigli su na noge gledatelje i roditelje koji su ih došli podržati u prvom javno plesnom nastupu, ali i sve druge natjecatelje. Gotovo svi mali polaznici plesne radionice nastavit će s plesom u klubu i prema riječima Željka Pavlekovića, predsjednika kluba, jednog dana i oni će postati pravi sportski plesači.

Mladi voditelj, plesač i koreograf Donovan Pavleković također je zadovoljan prvim nastupom i poziva sve zainteresirane da se okušaju u ovom atraktivnom, modernom i nadasve zdravom sportu.

Ažurirano ( Nedjelja, 14 Travanj 2013 13:44 )