• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OTVORENO PRVENSTVO GRADA BJELOVARA U TENISU ODRŽANO 21. I 22. RUJNA NA TENISKIM TERENIMA TK »SIRELA«

POBJEDNIK VEDRAN PEMPER

Početkom listopada postavit će se balon tako da igranje tenisa neće ovisiti o vremenskim prilikama. Otvorena je nova tenis škola za sve uzraste pod vrlo povoljnim uvjetima.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Proteklog su vikenda u subotu i nedjelju 21. i 22. rujna bjelovarski tenisači međusobno odmjerili svoje snage na godišnjem turniru, Otvorenom prvenstvu grada Bjelovara u tenisu koje tradicionalno organizira svake godine Tenis klub »Sirela«. Sudjelovalo je dvadesetak tenisača. U pojedinačnoj konkurenciji slavio je Vedran Pemper pobjedivši u finalu Gorana Gajića u dva seta s 6/4 6/3. U dvoboju za 3. mjesto slavio je Zvonko Grgić protiv Maria Ćurića s rezultatom 9/7. U parovima su najbolji bili Luka Miklić i Hrvoje Lojen pobjedivši u do kraja neizvjesnom finalu Iliju Marića i Vedrana Pempera rezultatom 6/4 2/6 10/6 i to tek u produženom tie breaku.

I ove godine bila je to prigoda da se okupe tenisači u svom klupskom prostoru uz teniska igrališta u Velikim Sredicama i uz navijanje i dobru okrjepu obilježe završetak ljetne teniske sezone te započnu pripreme za jesen i postavljanje balona koji će opet omogućiti bjelovarskim zaljubljenicima reketa da nastave igrati i dolaskom kiše i hladnoće. Najavljeno je postavljanje balona svakako prije polovice listopada.

Ovom prilikom upućujemo poziv svima koji žele naučiti tenis, bez obzira na godine, da dođu na teniske terene. Ove godine otvorena je nova škola tenisa koju mogu pohađati članovi kluba po vrlo povoljnim uvjetima i uz teniskog učitelja Vedrana Pempera, ovogodišnjeg pobjednika gradskog prvenstva naučiti igrati tenis za svoju rekreaciju ili žele nastupati kao natjecatelji.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 23 Rujan 2013 08:47 )