• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA KUGLANI DJECA VETERANA IZAZVALI ODUŠEVLJENJE PRISUTNIH

Za svoje aktivnosti povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana na poklon od Hrvatskog olimpijskog odbora djeca dobila viseću kuglanu

E-mail Ispis PDF

VELIKO KORENOVO Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, 10. rujna, djevojčice i dječaci članovi HRV BBŽ - Kluba sportsko rekreacijskih aktivnosti Veliko Korenovo održali su natjecanje u visećoj kuglani. Okupili su se kod jezera u Velikom Korenovu koje će po svemu sudeći uskoro postati mali edukacijsko rekreacijski centar mjesnog odbora Veliko Korenovo.

Dok njihovi roditelji, pravi veterani u visećoj kuglani održavaju i uređuju prostor oko jezera, najmlađi članovi također pomažu, ali nađe se vremena i za igru. Kako igra ne bi bila samo igra pobrinulo se vodstvo kluba koje je osmislilo natjecanje u visećoj kuglani za najmlađe i obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana.

Svoje umijeće u igranju viseće kuglane najmlađi su pokazali i u Petrinji početkom mjeseca kada su nastupili u sklopu obilježavanja mjeseca sjećanja na poginule i nestale u vrijeme Domovinskog rata na području Grada Petrinje. Zahvaljujući susretljivosti domaćina, petrinjskoj HVIDR-i najmlađi članovi udruge Hrvatski ratni veterani nastupili su u pokaznom dijelu druženja i izazvali oduševljenje prisutnih. Nagrada za njihov trud nije izostala, naime osvojili su medalje u Petrinji, dok su za svoje aktivnosti povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana na poklon od Hrvatskog olimpijskog odbora dobili viseću kuglanu koja će od sada služiti za njihovu igru.

Ažurirano ( Četvrtak, 26 Rujan 2013 14:02 )