• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 6. KOLO

HAJDUK PREGAZIO BILOGORAC U HERCEGOVCU

Od sedam odigranih utakmica, u pet su slavili domaćini, jedna je završena neriješenim rezultatom te u jedenoj su pobjedu odnijeli gosti

E-mail Ispis PDF

Ovog vikenda odigrane su utakmice šestog kola I. ŽNL BBŽ. Od sedam odigranih utakmica, u pet su slavili domaćini, jedna je završena neriješenim rezultatom te u jedenoj su pobjedu odnijeli gosti.

NK Sloga iz Bjelovara gostovala je kod NK Laste u Gudovcu. Nakon odigranih napetih 90 minuta igra je završila neriješenim rezultatom od 3:3. Prvi gol, na utakmici, zabio je Bruno Popović igrač gostiju u 15. minuti. Drugi pogodak za goste postigao je Matija Grantverger u 20. minuti, dok Alen Topalović postiže u 28 minuti i treći gol za goste. Nakon toga bude se domaći, u 42. minuti gol za domaće postiže Perica Avgustinović, u 74. minuti Dino Horvat trese mrežu gostiju i nakraju Dalibor Banić postiže pogodak ta domaće u 89. minuti te postavlja konačni rezultat 3:3.

NK Bilo iz Velike Pisanice ugostilo je NK Zdenku iz Velikih Zdenaca, te jedini uspio izgubiti utakmicu na svome terenu u ovome kolu. Već u četvrtoj minuti Krešimir Crvenka trese mrežu domaćih, te pogađa i u 51. minuti. Josip Dinjar, igrač domaćih, postiže pogodak u 59. minuti, dok Martin Cajner u 80. minuti izjednačava rezultat pogotkom za domaće. Pred sam kraj utakmice, u 89. minuti, Krešimir Crvenka pogađa za goste te postavlja konačni rezultat od 2:3.

NK Tomislav iz Bereka došao je na gostovanje u Predavac kod NK Dinama. Prvi gol za domaće postiže Josip Pašalija u 31. minuti. Seba Jaković trese mrežu gostiju u 39. minuti. Gosti uzvraćaju pogotkom Ranka Kesića u 45. minuti. No, već u 51. minuti Dejan Drenovac postiže pogodak za domaće i postavlja konačni rezultat od 3:1.

Čazma je ugostila NK Kamen iz Sirača. Mrežu domaćih u 10. minuti trese Robert Čalić te u 28. minuti Mario Bališ. Nakon toga su se probudili domaći. Prvi gol za njih postigao je Mario Bošnjak u 63. minuti, zatim Nenad Vuković u 70. minuti, Ivan Cvitković stresao je mrežu gostiju u 75. minuti te Filip Matešin postiže pogodak u 90. minuti za konačni rezultat od 4:2.

U Čurlovcu je gostovao NK Garić iz Garešnice. Prvi pogodak za domaći NK Omladinac postigao je Hrvoje Šuderla u 41. minuti i drugi u 78. minuti za konačni rezultat od 2:0. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Čurlovcu.

Igrači iz Rovišća otišli su na gostovanje u Daruvar. Prvi gol za domaći NK Daruvar postigao je Kruno Halupecku u 58. minutu, dok je drugi postigao Fran Res u 71. minuti za konačni rezultat od 2:0.

NK Bilogorac iz Velikog Trojstvao gostovao je u Hercegovcu te se vratio doma s primljena četiri gola. Prvi gol za domaći NK Hajduk postigao je Danijel Barić u 12. minuti, golijadu su nastavili: Ivan Stankić u 15. minuti, Ivan Plantek u 48. minuti i, za konačnih 4:0, Filip Kožuhar u 68. minuti.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 07 Listopad 2013 12:27 )