• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AKTIVNOSTI UČENIKA TIJEKOM VELJAČE U SKLOPU ETWINNING PROJEKTA BE MY EUROPEAN FRIEND!

Predstavili I. osnovnu školu Bjelovar prijateljima diljem Europe

Pred učenicima je novi izazov, jer do kraja ovog mjeseca trebaju predstaviti svoj grad i državu prijateljima iz osam europskih škola u Grčkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Španjolskoj i partnerskoj OŠ Prečko u Zagrebu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Učenici 3. i 4. razreda PŠ Nove Plavnice i PŠ Klokočevac te 3.a matične škole s učiteljicom engleskoga jezika Ivanom Pleskalt predstavili su I. osnovnu školu Bjelovar prijateljima diljem Europe u eTwinning projektu BE MY EUROPEAN FRIEND!

Aktivnosti koje su provodili tijekom veljače, u sklopu navedenog projekta su pisanje pisama u kojima su opisivali svoju školu, o omiljenim nastavnim predmetima i aktivnostima, rasporedu sati, odmorima, priredbama o čemu su osim pisanja, snimali i kratke filmove.

Učenici 4.b razreda PŠ Nove Plavnice, početkom mjeseca održali su videokonferenciju s prijateljima iz partnerske škole CEIP Escultor Vicente Ochoa iz španjolskog grada Logrono te su na taj način upoznali prijatelje s kojima se dopisuju, razgovarali o školi i pjevali pjesme te na zabavan i poticajan način razvijali svoje jezične vještine.

Pred učenicima je novi izazov,  jer do kraja ovog mjeseca trebaju predstaviti svoj grad i državu prijateljima iz osam europskih škola u Grčkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Španjolskoj i partnerskoj OŠ Prečko u Zagrebu.

Autori ovog međunarodnog projekta koji traje do kraja nastavne godine su učiteljica engleskoga jezika Ivana Pleskalt i učitelj  Angel Martinez Tofe iz Španjolske koji svaki mjesec provod aktivnosti vezane uz različite teme koje su sastavni dio obrazovnih programa, a osim razvijanja vještina čitanja, pisanja i komuniciranja na engleskom jeziku ovime se potiče timski rad i europska suradnja.

Filmove možete pogledati na Youtubeu.

February - eTwinning I. OŠ Bjelovar

Video conference in March 2016 - I. OŠ Bjelovar

Welcome to I. OŠ Bjelovar

Ažurirano ( Utorak, 15 Ožujak 2016 16:06 )