• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽANI SCENSKI SUSRETI DJECE U KNJIŽNICI POD NAZIVOM »DJECA DJECI«

Na Dječjem odjelu pozdravili početak proljeća

Sudjelovala su djeca Igraonice, članovi Područne knjižnice Nova Rača i članovi dramskih, lutkarskih i recitatorskih skupina bjelovarskih osnovnih škola

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Svjetski dan dječjeg kazališta (20. ožujka), Svjetski dan lutkarstva (21. ožujka) i Svjetski dan poezije (21. ožujka) na Dječjem odjelu Narodne knjižnice Petar Preradović Bjelovar obilježili su tradicionalno, u četvrtak 17. ožujka, scenskim susretima djece u knjižnici pod nazivom »Djeca djeci«.

Riječ je o najdugovječnijem programu kojeg organiziraju na Dječjem odjelu, s kojim ujedno pozdravljaju i početak proljeća.

– Djeca koja nastupaju ujedno su i publika. Naime, učiteljice jako puno rade s djecom u scenskim aktivnostima, djeca puno vježbaju, a onda se to prikaže na školskoj priredbi ili odu na Lidrano, i nakon toga nemaju prilike to više nigdje pokazati. Zbog toga smo mi u knjižnici odlučili dati im mogućnost da nastupaju i gledaju jedni druge – rekla je Vjeruška Štivić, voditeljica Dječjeg odjela.

Sudjelovala su djeca Igraonice, članovi Područne knjižnice Nova Rača i članovi dramskih, lutkarskih i recitatorskih skupina bjelovarskih osnovnih škola.

Ažurirano ( Utorak, 22 Ožujak 2016 09:37 )