• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA NAŠU FACEBOOK STRANICU, PRIMILI SMO MOLBU ZA POMOĆ, OD STRANE VJEKOSLAVA SELIHARA IZ DARUVARA

POMOZIMO OBITELJI SELIHAR I NJIHOVOJ DJECI

Ovaj očajan otac, našao se u situaciji, da potraži pomoć, jer više ne zna kako preživjeti i podmiriti troškove života. On i supruga su nezaposleni, a imaju troje djece Teo, koji ima osam godina, Leo šest, a najmlađi Luka, tri godine

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Na našu facebook stranicu, primili smo molbu za pomoć, od strane Vjekoslava Selihara iz Daruvara.

Ovaj očajan otac, našao se u situaciji, da potraži pomoć, jer više ne zna kako preživjeti i podmiriti troškove života. On i supruga su nezaposleni, a imaju troje djece Teo, koji ima osam godina, Leo šest, a najmlađi  Luka, tri godine.

Podstanarstvo plaćaju tisuću kuna mjesečno plus režije, plaćaju vrtić i troškove škole, ali više ne znaju kako dalje, jer im je trenutno jedino primanje, dječji doplatak, koji iznosi 1.400 kn mjesečno.

Kaže da je bio zaposlen kao soboslikar ličilac, ali na kratko vrijeme. Traži posao, ali ga ne može naći. Možda postoje dobri ljudi, koji bi ga zaposlili, te tako omogućili ovoj obitelji, neki bolji život.

Do tada, jer je trenutno u vrlo teškoj egzistencijalnoj situaciji, moli sve ljude velikog srca, koji žele pomoći, da njegovoj obitelji, pomognu na bilo koji način. Ne traži isključivo novac, već kaže, kako je pomoć bilo koje vrste, dobrodošla. Ovoj obitelji možete pomoći, donacijama u odjeći i obući, ogrjevu (drva), hrani i ostalim kućnim potrepštinama, ukoliko želite pomoći obratite se gospodinu Seliharu na broj njegovog mobitela 099 516 9029. Obitelj, a pogotovo djeca, zasigurno će biti zahvalni na bilo kakvoj pomoći.

Slučaj ove obitelji, samo je još jedan u nizu siromašnih i gladnih ljudi, koji su dovedeni do egzistencijalnog dna, te do gubitka svakog normalnog i čovjeka dostojanstvenog života.

Mnogi ljudi tada, nažalost moraju zatražiti pomoć. Vjerujemo da će se naći ljudi, koji su u mogućnosti pomoći, te koji imaju veliko srce, te tako, u ovo predblagdansko vrijeme, bar malo uljepšati život, ove obitelji.

Pomozite ovoj djeci, koja su gladna i hladno im je te tako učinite, vama možda malo, ali njima, zaista veliko djelo. I oni, kao i sva druga djeca, imaju pravo na topli obrok, toplinu doma, školovanje te zadovoljenje svih osnovnih potreba, koji su im trenutno onemogućene.

U nadi, da ćemo za neko vrijeme, dobiti pozitivnu povratnu informaciju, vezanu za ovu obitelj, pozivamo sve koji mogu, da barem nekom sitnicom, pomognu.

Ažurirano ( Utorak, 02 Prosinac 2014 11:43 )