• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Pomozite Marku kojeg je uz siromaštvo zadesila i bolest

Uskoro ide u Zagreb u bolnicu, a budući da nema ništa i bilo koga, tko bi mu u ovim za njega teškim trenucima mogao pomoći, molimo sve one koji mogu, da mu pomognu na bilo koji način, odjećom, obućom ili nekom simboličnom novčanom donacijom

E-mail Ispis PDF

IVANSKA Već smo prije nekoliko mjeseci, tražili pomoć za gospodina Marka, na dojavu Ivane Peršić iz Crvenog križa. Sada ponovo molimo ljude velikog srca i spremne pomoći, da pomognu ovom usamljenom čovjeku koji zaista nema nikoga.

Gospodina Marka je uz siromaštvo, zadesila i bolest, pa tako uskoro ide u Zagreb u bolnicu.

Budući da zaista nema ništa i bilo koga, tko bi mu u ovim za njega teškim trenucima mogao pomoći, molimo sve one koji mogu, da mu pomognu na bilo koji način, odjećom, obućom ili nekom simboličnom novčanom donacijom.

Iako nam je većini teško i jedva podmirujemo i svoje troškove, postoje oni koji zaista nemaju ništa. Oni koji su potpuno usamljeni i nemaju baš nikoga, pa im je naša pomoć zaista potrebna.

Vjerujemo da će ova naša priča, nekima biti poticaj da pomognu, te na taj način uvelike olakšaju vrlo tešku i usamljenu svakodnevicu gospodinu Marku.

Svi vi koji želite pomoći Marku javite Ivani na broj mobitela 099/7926590 ili porukom na njenom facebook profilu.

Ažurirano ( Srijeda, 15 Travanj 2015 20:19 )