• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Uskrsno druženje u vatrogasnom domu Babotok

Nakon večere, plesalo se i pjevalo te veselilo do ranih jutarnjih sati uz Bend KRIVI SPOJ koji je svirao na novoobnovljenoj pozornici koju je za tu prigodu obnovio DVD Babotok

E-mail Ispis PDF

BABOTOK Udruga »Napredna žena« Babotok organizirala je 12. travnja već tradicionalno Uskrsno druženje u vatrogasnom domu Babotok, javlja nam naš vjerni čitatelj Antun Jakov. Druženju su prisustvovale udruge općine Kapela i to: Udruga žena iz Gornjih Zdjelica, Udruga žena Srednji Mosti Mostovljanke, Udruga žena Donji Mosti, Udruga žena Kapela, Udruga žena Zrinski Topolovac te udruge iz susjedne općine Virje iz Rakitnice, Šemovaca, Hampovice, Miholjanaca s kojima također uspješno surađuju.

Na druženju je bio i načelnik općine Kapela Danijel Kovačec. Nakon pozdravnog govora predsjednice Udruge napredna žena Babotoka gostima se obratio i načelnik općine. Nakon toga svaka predsjednica udruge te načelnik i drugi gosti dobili su zahvalnice za odaziv druženju i suradnji. Tu je bila i tombola, a svaki izvučeni broj dobio je ponešto.

Nakon večere, plesalo se i pjevalo te veselilo do ranih jutarnjih sati uz Bend KRIVI SPOJ koji je svirao na novoobnovljenoj pozornici koju je za tu prigodu obnovio DVD Babotok. Kako je to sve uzgledalo pogledajte na fotografijama koje nam je poslao naš vjerni čitatelj Antun Jakovov.

Ažurirano ( Nedjelja, 19 Travanj 2015 13:40 )