• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Zaboravljena bušotina u Babotoku

Prije 40 godina ustanovljeno je da bi u Babotoku moglo biti nafte. Ta tvrdnja stajala je sve do 2006. kad su počeli sa bušenjem. Nakon bušenja pronašli su plin, ali i toplu vodu. Bušenje je završeno i opet sve stoji od 2006 godina pa do danas, kaže čitatelj.

E-mail Ispis PDF

BABOTOK Kako kaže naš vjerni čitatelj Antun Jakov ne prođe ni jedan Dnevnik na HRT, a da netko iz Vlade ne govori o plinu. Isto tako svakodnevno možemo pročitati u novinama ponešto o plinu. Evo kod nas na Bilogori u Općina Kapela, mjestima: Babotok, Jabučeta i Mosti ima plina ali i tople vodeno o tome niti riječi.

Naime, prije 40 godina ustanovljeno je da bi u Babotoku moglo biti nafte. Ta tvrdnja stajala je sve do 2006. kad su počeli sa bušenjem. Nakon bušenja pronašli su plin,  ali i toplu vodu. Bušenje je završeno i opet sve stoji od 2006 godina pa do danas. Skrenuo sam pažnju svima odgovornima ali nitko ništa ne reagira pa sam odlučio upozoriti i javnost, pojašnjava naš vjerni čitatelj Antun Jakov koji nam je posao i svoj video uradak na tu temu, a koji smo mi vrlo rado objavili.

Ažurirano ( Nedjelja, 19 Travanj 2015 13:59 )