• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Problematični mračni dijelovi Bjelovara

I dok nam grad već tjednima blješti obasjan mnoštvom lampica i božićnih ukrasa, određeni dijelovi grada i to oni, koji bi trebali biti najosvjetljeniji, gotovo su u potpunom mraku, piše čitateljica čiji su nam podaci poznati

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Čitateljica, čiji su nam podaci poznati, poslala nam je kratki tekst u kojem upozorava na problematične mračne dijelove Bjelovara. Njezin tekst prenosimo u cijelosti.

»I dok nam grad već tjednima blješti obasjan mnoštvom lampica i božićnih ukrasa, određeni dijelovi grada i to oni, koji bi trebali biti najosvjetljeniji, gotovo su u potpunom mraku.

Nažalost, radi se o centru grada, točnije stražnjem prilazu Trećoj osnovnoj školi, kao i Ulici Tome Bakača, prema bazenu. Dok djeca navečer idu iz škole, gotovo posrću jedni preko drugih ili padaju po mračnoj ulici, gdje su  njeni pojedini dijelovi, bez ikakve rasvjete.

Što je još žalosnije, spomenuta situacija traje već mjesecima i nitko dosada nije reagirao. Time su  mjerodavni ponovo pokazali koliko su im važni interesi djece i briga za njih. Očito im je važniji kič u samom centru grada, koji je ionako iz godine u godinu, sve oskudniji i siromašniji.

Kao roditelj i u ime mnogih drugih roditelja, pozivam mjerodavne na što bržu i ažurniju reakciju.«

Ažurirano ( Utorak, 15 Prosinac 2015 20:56 )