• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U Babotoku održana treća redovna godišnja skupština udruge Bilogorska sela

Članovi udruge sastaju se svaki zadnji petak kako bi dogovarali radove oko novog ribnjaka i druge aktivnosti – piše naš vjerni čitatelj Toni

E-mail Ispis PDF

BABOTOK S fotografijama, videom i kratkim tekstom javio nam se naš vjerni čitatelj Toni. U vatrogasnom domu u Babotoku, kako piše Toni, 29. siječnja održana je treća redovna godišnje skupština udruge Bilogorska sela. Udruga je osnovane prije tri godine baš u tom vatrogasnom domu. Članovi udruge sastaju se svaki zadnji petak kako bi dogovarali radove oko novog ribnjaka i druge aktivnosti. Nakon himne i minutom šutnje za umrlog prvog predsjednika države, predsjednik udruge Krešo Jelavić pozdravio je sve prisutne, a bilo je i gostiju iz Zagreba. Tajnik udruge izvijestio je o financijskom stanju udruge, a načelnik općine Danijel Kovačec malo je opširnije izvijestio o Udruzi Bilogorska sela.

Nakon završetka govora gostiju poslušali smo himnu udruge »Oj goro Bilogoro«. Na velikome platnu za one koji nisu imali prilike vidjeti novi ribnjak prikazane su slike ribnjaka, a također se na velikom platnu gledala rukometna utakmica. Za večeru su naši kuhari skuhali fini gulaš, a udruga žena Babotok ispekla fine štrukle sa sirom, jabukama i makom. Nakon večere Stare staze su nas zabavljale do jutarnjih sati.

Ažurirano ( Utorak, 01 Ožujak 2016 21:23 )