• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POZIV U POMOĆ JEDNOG NAŠEG SUGRAĐANA ZA SPAS SUSJEDOVOG PSA

Inspekcija traži pismenu prijavu...

Naravno ja to nisam učinio. S vlasnikom se ne može normalno razgovarati jer odmah prijeti. Moram naglasiti da pored tog psa vlasnik barem dvadeset puta dnevno prođe na pet metara – kaže čitatelj

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Šaljem fotografije psa kojem je potrebna pomoć da mu spasimo život ili da mu se skrate muke. Pas je u mojem susjedstvu i po cijele dane zavija i tužno laje. Kada je gazda otišao od kuće došao sam do njega da ga oslobodim jer je bio zapleten u neko granje i imao samo pola metra slobodnog lanca. Kad sam mu htio skinuti lanac s vrata ugledao sam strašan prizor. Naime lanac se potpuno zasjekao u vrat stvarajući živu gnojnu ranu i jednostavno ga nisam mogao osloboditi. Nisam želio ni da me zatekne vlasnik s koji nisam u dobrim odnosima jer sam mu prigovorio kad je tukao jedno svoje dijete. Zato sam otišao po aparat i napravio ove fotografije nadajući se da ću pomoću njih lakše objasniti cijeli slučaj.

Otišao sam na veterinarsku inspekciju i pokušao objasniti pokazujući fotografije. Odgovor je bio da njih ne zanimaju slike već:

– Vi gospodine ako mislite da je situacija važna, napravite pismenu prijavu protiv vlasnika pa ćemo izaći na uviđaj kad slučaj dođe na red.

Naravno ja to nisam učinio. S vlasnikom se ne može normalno razgovarati jer odmah prijeti. Moram naglasiti da pored tog psa vlasnik barem dvadeset puta dnevno prođe na pet metara. Također ima  još jednoga psa na drugoj strani dvorišta u nešto boljoj situaciji na lancu non stop na kiši, vjetru, suncu i snijegu bez zaklona.

Ovo je moj broj za kontakt 098 239 816 pa probajte da pokušamo spasiti jadnu životinju. U moje i njegovo ime hvala.

Ažurirano ( Srijeda, 23 Ožujak 2016 15:12 )