• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KATASTROFALNE BJELOVARSKE CESTE

Javio nam se čitatelj koji upozorava na problematičnost gradskih cesta, a pogotovo na križanja koja su nepregledan zbog preblizu parkiranih automobila

E-mail Ispis PDF

Nakon čitatelja koji je upozorio na problematično križanje kod 2. Osnovne škole Centar, javio se još jedan čitatelj (podaci su poznati redakciji) koji upozorava na problematičnost bjelovarskih križanja, koja su nepregledna, a sve zbog parkirnih mjesta koja se nalaze preblizu križanja. Njegovo pismo, koje nam je posalo putem naše Facebook stranice, prenosimo u cijelosti.

»Nakon današnje vožnje gradom odlučio sam i ja napisati jednu porukicu pa da vi probate nešto napraviti jer ceste ovoga grada su jedna velika KATASTROFA!!! Svako drugo križanje gdje izlaziš sa sporedne ceste na glavnu moraš moliti Boga da kad izlaziš da te ne lupi auto jer se jednostavno ne vidi ništa. Neke od primjera sam vam odlučio navesti, a kao što znate takvih mjesta po gradu ima previše.

Iz ulice Ivana Viteza Trnskog na Trg hrvatskih branitelja.

Iz ulice Augusta Šenoe na ulicu Matice hrvatske i isto tako iz ulice Ante Trumbića na Matice hrvatske gdje je jučer moj prijatelj imao prometnu baš zato jer zbog auta koji su parkirani preblizu se ne vidi s desne, lijeve ili čak obje strane ide li auto ili koje drugo prometno sredstvo.

Drugi problem je semafor kod 5. OŠ na kojem mogu proći 2 auta ako imaju sreće da ne prođu na crveno iz smjera starog Partizanovog igrališta ukoliko skreću lijevo prema placu. Upravo danas je bio najbolji primjer kako 4 (riječima ČETIRI) auta prolaze na crveno i umalo rade prometnu.

Mislim da bi netko trebao proći gradom i riješiti problem tog semafora i tih nesigurnih križanja dok nije nastradao netko«

Dragi naši čitatelji, ukoliko i vi vidite neku nepravilnost, neki propust ili imate neku informaciju za koju mislite kako je treba objaviti, slobodno nam se obratite na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na našoj Facebook stranici.

Ažurirano ( Nedjelja, 15 Rujan 2013 09:59 )